Connect with us

technokrata

Javítócsomag Windows 98-hoz

Dotkom

Javítócsomag Windows 98-hoz

A Microsoft sosem adott ki a Windows 98 SE operációs rendszeréhez javítócsomagot – megtette helyette ezt egy lelkes internetező.

A Microsoft Windows 98-as operációs rendszerének Second Edition változata sosem kapott külön javítócsomagot, legalábbis hivatalosan, Redmond jóvoltából nem. Alper Coskun azonban egy ideje már „magánszorgalomból” folyamatosan készít, frissítget egy javítócsomag(szerű) alkalmazást, mely több hibáját is ki tudja iktatni az operációs rendszernek. Az önkicsomagoló és öntelepítő alkalmazás mérete közel 16 MB; szerencsére eltávolítható, ha a felhasználó mégis amellett dönt, hogy nem kívánja igénybe venni.

Mivel nem hivatalos Service Packről van szó, ezért feltelepítését mi sem javasolhatjuk. Aki mégis úgy dönt, hogy megpróbálkozik az installálással, az csak akkor tegye ezt, ha angol nyelvű Windows 98 SE-vel rendelkezik. A javítócsomag nem tartalmazza sem az Internet Explorer 6-ot, sem a DirectX 9-et, sem a Media Player 9-et, illetve frissítéseiket. Tartalmaz viszont fontos hibajavításokat és kisebb frissítéseket, amelyekre – úgy tűnik – nagy igény van: eddig már közel négyszázezren szerezték be az ingyenesen letölthető service packet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd