Connect with us

technokrata

Javítócsomag Windows 98-hoz

Dotkom

Javítócsomag Windows 98-hoz

A Microsoft sosem adott ki a Windows 98 SE operációs rendszeréhez javítócsomagot – megtette helyette ezt egy lelkes internetező.

A Microsoft Windows 98-as operációs rendszerének Second Edition változata sosem kapott külön javítócsomagot, legalábbis hivatalosan, Redmond jóvoltából nem. Alper Coskun azonban egy ideje már „magánszorgalomból” folyamatosan készít, frissítget egy javítócsomag(szerű) alkalmazást, mely több hibáját is ki tudja iktatni az operációs rendszernek. Az önkicsomagoló és öntelepítő alkalmazás mérete közel 16 MB; szerencsére eltávolítható, ha a felhasználó mégis amellett dönt, hogy nem kívánja igénybe venni.

Mivel nem hivatalos Service Packről van szó, ezért feltelepítését mi sem javasolhatjuk. Aki mégis úgy dönt, hogy megpróbálkozik az installálással, az csak akkor tegye ezt, ha angol nyelvű Windows 98 SE-vel rendelkezik. A javítócsomag nem tartalmazza sem az Internet Explorer 6-ot, sem a DirectX 9-et, sem a Media Player 9-et, illetve frissítéseiket. Tartalmaz viszont fontos hibajavításokat és kisebb frissítéseket, amelyekre – úgy tűnik – nagy igény van: eddig már közel négyszázezren szerezték be az ingyenesen letölthető service packet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle