Connect with us

technokrata

Az Intel négy platform-kialakító központot alapított

Dotkom

Az Intel négy platform-kialakító központot alapított

Sanghaj lesz a Channel Platforms Group központja.

Az Intel Corporation négy platform-definíciós központot alapított az Intel technológiára épülő, helyileg releváns számítástechnikai megoldások kidolgozásáért. Ezen központok azonosítják azon környezeti szempontokat és piaci követelményeket, amelyek az adott földrajzi régióban fontosak; melyek közé tartozhat a zord időjárási tényezők, a szakaszos energiaellátás, vagy egyéb speciális igények az egyéni vagy kisebb üzleti felhasználók részéről.

Az Intel platform-definíciós központjait négy kulcsfontosságú piacon telepítik: az indiai Bangalore-ban, Kairóban, San Paulo-ban és Sanghajban. A központok a dél-ázsiai, közel-keleti, afrikai, latin-amerikai és kelet-ázsiai régiókkal foglalkoznak majd elsősorban. A központokban meghatározott platformokat természetesen az egész régióban alkalmazzák majd, köztük a fejlett országok bizonyos piaci szegmenseiben is.

Minden központban helyi néprajztudósok, tervezők, megoldásszállító mérnökök és rendszerépítők kapnak helyet, akik kutatásokat és körültekintő analíziseket hajtanak végre a megfelelő platformok kifejlesztéséhez. A legmodernebb mikroprocesszor-technológia kialakítása mellett az Intel számára fontos az olyan átfogó platformok kialakítása, amely hardver és szoftver-elemeit tesztelték és „érvényesítették” is a megfelelő együttműködés eléréséhez. Ezáltal egyszerűbbé válik a csatornákon keresztül vásárló felhasználók számára a platformok építése, amelyek így gyorsabban juthatnak el a piacokra, így is javítva a versenyképességet.

„Az új platform-definíciós központok felállítása is mutatja, hogy az Intel támogatja a fejlődő piacok digitálissá válását.” – mondta Bill Siu, az Intel alelnöke és a Channel Platforms Group vezetője. „Minden helyi piacnak egyedi kihívásokkal kell szembenéznie, többek között a technológiákhoz való hozzáférhetőség, az alacsony műveltség, az infrastruktúra hiánya, vagy a kemény környezeti feltételek terén. A helyi definíciós központok és az integrált platformok által lehetővé válik számunkra, hogy meghatározzuk a speciális követelményeket és olyan lokalizált megoldásokat alakíthassunk ki, amelyek megfelelnek az egyedi piacok igényeinek. Hiszünk abban, hogy ezen faktorok felismerése által növelhetjük a PC-elfogadottságot a következő egy-milliárd felhasználó körében.”

Sanghaj lesz a Channel Platforms Group központja
Bill Siu azt is bejelentette, hogy a Channel Platform Group központja a kínai Sanghaj lesz. „A fejlődő piacok az Intel növekedésének motorja. Kína az egyik legnagyobb lehetőséget jelenti a PC-piac fejlődéséhez.” – mondta Siu. „Sanghaj különösképpen fontos központtá válik az informatikai iparágban.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd