Connect with us

technokrata

Az Intel négy platform-kialakító központot alapított

Dotkom

Az Intel négy platform-kialakító központot alapított

Sanghaj lesz a Channel Platforms Group központja.

Az Intel Corporation négy platform-definíciós központot alapított az Intel technológiára épülő, helyileg releváns számítástechnikai megoldások kidolgozásáért. Ezen központok azonosítják azon környezeti szempontokat és piaci követelményeket, amelyek az adott földrajzi régióban fontosak; melyek közé tartozhat a zord időjárási tényezők, a szakaszos energiaellátás, vagy egyéb speciális igények az egyéni vagy kisebb üzleti felhasználók részéről.

Az Intel platform-definíciós központjait négy kulcsfontosságú piacon telepítik: az indiai Bangalore-ban, Kairóban, San Paulo-ban és Sanghajban. A központok a dél-ázsiai, közel-keleti, afrikai, latin-amerikai és kelet-ázsiai régiókkal foglalkoznak majd elsősorban. A központokban meghatározott platformokat természetesen az egész régióban alkalmazzák majd, köztük a fejlett országok bizonyos piaci szegmenseiben is.

Minden központban helyi néprajztudósok, tervezők, megoldásszállító mérnökök és rendszerépítők kapnak helyet, akik kutatásokat és körültekintő analíziseket hajtanak végre a megfelelő platformok kifejlesztéséhez. A legmodernebb mikroprocesszor-technológia kialakítása mellett az Intel számára fontos az olyan átfogó platformok kialakítása, amely hardver és szoftver-elemeit tesztelték és „érvényesítették” is a megfelelő együttműködés eléréséhez. Ezáltal egyszerűbbé válik a csatornákon keresztül vásárló felhasználók számára a platformok építése, amelyek így gyorsabban juthatnak el a piacokra, így is javítva a versenyképességet.

„Az új platform-definíciós központok felállítása is mutatja, hogy az Intel támogatja a fejlődő piacok digitálissá válását.” – mondta Bill Siu, az Intel alelnöke és a Channel Platforms Group vezetője. „Minden helyi piacnak egyedi kihívásokkal kell szembenéznie, többek között a technológiákhoz való hozzáférhetőség, az alacsony műveltség, az infrastruktúra hiánya, vagy a kemény környezeti feltételek terén. A helyi definíciós központok és az integrált platformok által lehetővé válik számunkra, hogy meghatározzuk a speciális követelményeket és olyan lokalizált megoldásokat alakíthassunk ki, amelyek megfelelnek az egyedi piacok igényeinek. Hiszünk abban, hogy ezen faktorok felismerése által növelhetjük a PC-elfogadottságot a következő egy-milliárd felhasználó körében.”

Sanghaj lesz a Channel Platforms Group központja
Bill Siu azt is bejelentette, hogy a Channel Platform Group központja a kínai Sanghaj lesz. „A fejlődő piacok az Intel növekedésének motorja. Kína az egyik legnagyobb lehetőséget jelenti a PC-piac fejlődéséhez.” – mondta Siu. „Sanghaj különösképpen fontos központtá válik az informatikai iparágban.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle