Connect with us

technokrata

Antenna Hungária: újabb befolyás-változás

Dotkom

Antenna Hungária: újabb befolyás-változás

Az Antenna Hungária Rt. közleménye befolyásszerzés változásról.

Az Antenna Hungária Rt. a Firthlion Ltd. 2005. július 28-ai bejelentése alapján a következő befolyásszerzés változást teszi közzé:

A Firthlion Ltd. eleget téve a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. tv. 67. §-ában megállapított kötelezettségének eleget téve bejelenti, hogy a 2005. július 28-án megkötött tőzsdei ügylet keretében, 2005. augusztus 2-ai értéknappal 13.025 darab, azaz tizenháromezer-huszonöt darab Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Rt. törzsrészvényt szerzett. A tranzakció eredményeként a Firthlion Ltd. összesen 1.791.792 darab, azaz egymillió-hétszázkilencvenegyezer-hétszázkilencvenkettő darab Antenna Hungária Rt. részvénnyel rendelkezik, amely 15,09%-os közvetlen befolyást eredményez az Antenna Hungária Rt.-ben.

A 2001. évi CXX. tv. 65. §. /3/ bekezdésében foglaltak alapján a fent megjelölt részvénymennyiség 15,09%-os közvetett befolyást eredményez az Antenna Hungária Rt.-ben a Firthlion Ltd. 76%-os tulajdonosa, a Kafijat Kereskedelmi és Consulting Kft. részére, Megdet Rahimkulov a Kafijat Kft. 71,72%-os tulajdonosa részére, valamint Timur Rahimkulov és Ruszlán Rahimkulov a Kafijat Kft. egyenként 14,14%-os tulajdonosai, és egyben Megdet Rahimkulov közeli hozzátartozói részére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle