Connect with us

technokrata

A világ leggyorsabban bővülő vállalati hosting cégénél a legnagyobb kihívás a felügyelet

Dotkom

A világ leggyorsabban bővülő vállalati hosting cégénél a legnagyobb kihívás a felügyelet

A leggyorsabban bővülő vállalati hosting cég, a Rackspace Managed Hosting a Novell Linux felügyeleti megoldását használja a központosított szerverfelügyeletre és az automatizált javítástelepítésre. A Novell ZENworks több Linux disztribúció kezelésére is alkalmas felügyeleti megoldást nyújt.

A Novell bejelentette, hogy a Rackspace Managed Hosting a Novell ZENworks Linux Management szoftverét választotta új vállalati Linux hosting megoldásának felügyeletére. A szerverek és különféle alkalmazások üzemeltetésével foglalkozó Rackspace vállalati hosting megoldásait egyéb Linux disztribúciók mellett a SUSETM LINUX Enterprise Server rendszerre is kínálja. Mivel a ZENworks többféle platformot is képes kezelni, a Rackspace a megoldás telepítésével nem csak fejlett felügyeleti képességeket, hanem többféle Linux platform telepítésére is lehetőséget kapott. Ez a vállalat termelékenységének növekedését és a működési költségek csökkenését eredményezte.

„Mivel célunk egy jól menedzselt hosting környezet biztosítása, a legtöbb költség a felügyeletből adódik – jóval több, mint a kezdeti technológiai beruházásból.” – mondta Paul Froutan, a Rackspace Managed Hosting termékfejlesztési alelnöke. „A Novell egyedülálló módon képes a Linux szervereink rugalmas felügyeletére, így a felügyeleti költségeink csökkentése mellett azt telepíthetünk amit akarunk és akkor amikor akarjuk.” – tette hozzá Froutan.

A Rackspace Red Label esetében a Novell az összes Linux rendszeren központilag kezeli a szoftverfrissítéseket, az új telepítéseket és a törléseket. Ez a képesség kiemelkedő a Linux rendszereknél, hiszen a nyílt forráskódú szoftverek megjelenése rendkívül gyakori. A Novell ZENworks együttműködik a Novell teljes Linux kínálatával, a szerverektől az asztali megoldásokig, továbbá a Red Hat Enterprise Serverrel is. Ez azt jelenti, hogy a Rackspace további Novell Linux megoldásokkal bővítheti hálózatát a felügyeleti igények növekedése nélkül.

„Jól mutatja a Novell felügyelet terén elért technológiai fölényét, hogy a Rackspace a Novell Linux környezet felügyeleti megoldása mellett döntött – így az ügyfeleket több platform együttes használata esetén is tudjuk segíteni. Napjainkban egyre kevesebb vállalat használ egyplatformos környezetet. A Novell továbbra is rugalmasságot biztosít az ügyfelek számára a legalkalmasabb eszközök kiválasztásában.” – mondta David Litwack, a Novell személyazonosság szolgáltatásainak alelnöke és igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd