Connect with us

technokrata

Vezető pozícióban a McAfee

Dotkom

Vezető pozícióban a McAfee

A nemrégiben közzétett Forrester Wave jelentés („The Forrester Wave: Client Security Suites: Q2 ´05”) szerint a McAfee elsősorban teljes kliens biztonsági portfoliójáért, robosztus menedzsment funkcionalitásáért és masszív architektúrájáért került a vezető helyre.

A McAfee az egyetlen olyan gyártó, amely egyszerre három kategóriában nyerte el a vezető besorolást a Forrester Wave jelentésben, amelyek: az ismert fenyegetések, az architektúra és menedzsment valamint a termékskála szélessége. A jelentés négy gyártó biztonsági csomagjait értékelte és pozícionálta, ezen csomagok mindegyike tartalmaz vírusirtó, kémprogram ellenes tűzfal és host alapú IPS szoftvereket. A felmérés részeként közvetlenül is tesztelték a McAfee termékeket, melynek során több mint 170 kritérium szerint vizsgálták meg a szoftvereket.

A jelentés szerint a biztonsági kliensek piaca várhatóan átalakul a következő két évben: az különálló végponti biztonsági termékek helyett a megoldáscsomagok kerülnek előtérbe.

„A vírusirtók és egyéb különálló termékek magukban már nem nyújtanak elégséges védelmet a rosszindulatú kódok ellen, kiváltképpen a dolgozók egyre nagyobb mobilitása miatt” jegyezte meg Natalie Lambert, a Forrester kutatáselemzője. „A rosszindulatú kódok túl gyorsan változnak, a hagyományos védelmi eszközök nem tudják tartani a lépést velük. A cégek kénytelenek lesznek védelmi csomagok után nézni, amelyek tartalmazzák mind a négy biztonsági komponenst, tehát legalább valamilyen host alapú behatolás megelőző képességet is, hogy megvédjék a végponti rendszereket a rosszindulatú programok ellen”.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd