Connect with us

Hirdetés

technokrata

SAP-Siemens: valós idejű vállalat

Dotkom

SAP-Siemens: valós idejű vállalat

SAP-Siemens integrált IT-megoldások gyártó vállalatoknak.

A Walldorf székhelyű SAP AG, a vállalati szoftverek piacvezetője, valamint a Siemens Nürnberg székhelyű Automatizálás- és hajtástechnika (A&D) ágazata, területének egyik vezető gyártója összehangolják IT-programjaikat. A stratégiai szövetkezésnek az a célja, hogy a hatékonyan egymásba kapcsolódó IT-folyamatok alapján megvalósuljon a „valós idejű vállalat”, az üzemgazdaság és a termelés-optimalizálás eddig külön-külön kezelt területeinek integrált kezelése mellett.

Ez az átfogó szoftver-ajánlat lehetővé tenné iparvállalatok számára, hogy alacsony anyag- és gyártási készletek mellett is rugalmasan és gyorsan reagálhassanak a bejövő rendelések ingadozásaira, új termékeket gyorsan bevezethessenek a piacra, és gyártósoraikat ezenközben a lehető legtermelékenyebben üzemeltethessék.

A két partner első lépésként a finomkémiai, valamint az élelmiszer- és élvezeticikk-ipart célozza meg, és néhány kulcsfontosságú ügyféllel együttműködve ágazati „forgatókönyveket” dolgoz ki. Ehhez kialakítják, ugyancsak első lépésként, két szoftvertermék, a SAP NetWeaver Enterprise Portal és a Siemens Simatic IT közötti interfészeket.

A MES (Manufacturing Execution Systems) szoftver rendszerek piacát elemzők jelenleg mintegy évi egymilliárd USD értékűre becsülik, növekedési ütemét pedig évi több mint 10%-ra.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés