Connect with us

technokrata

SAP-Siemens: valós idejű vállalat

Dotkom

SAP-Siemens: valós idejű vállalat

SAP-Siemens integrált IT-megoldások gyártó vállalatoknak.

A Walldorf székhelyű SAP AG, a vállalati szoftverek piacvezetője, valamint a Siemens Nürnberg székhelyű Automatizálás- és hajtástechnika (A&D) ágazata, területének egyik vezető gyártója összehangolják IT-programjaikat. A stratégiai szövetkezésnek az a célja, hogy a hatékonyan egymásba kapcsolódó IT-folyamatok alapján megvalósuljon a „valós idejű vállalat”, az üzemgazdaság és a termelés-optimalizálás eddig külön-külön kezelt területeinek integrált kezelése mellett.

Ez az átfogó szoftver-ajánlat lehetővé tenné iparvállalatok számára, hogy alacsony anyag- és gyártási készletek mellett is rugalmasan és gyorsan reagálhassanak a bejövő rendelések ingadozásaira, új termékeket gyorsan bevezethessenek a piacra, és gyártósoraikat ezenközben a lehető legtermelékenyebben üzemeltethessék.

A két partner első lépésként a finomkémiai, valamint az élelmiszer- és élvezeticikk-ipart célozza meg, és néhány kulcsfontosságú ügyféllel együttműködve ágazati „forgatókönyveket” dolgoz ki. Ehhez kialakítják, ugyancsak első lépésként, két szoftvertermék, a SAP NetWeaver Enterprise Portal és a Siemens Simatic IT közötti interfészeket.

A MES (Manufacturing Execution Systems) szoftver rendszerek piacát elemzők jelenleg mintegy évi egymilliárd USD értékűre becsülik, növekedési ütemét pedig évi több mint 10%-ra.

Continue Reading
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd