Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Linamar több mint 20 telephelyén vezeti be az IFS üzleti szoftverét

Dotkom

A Linamar több mint 20 telephelyén vezeti be az IFS üzleti szoftverét

Az IFS telepítendő autóipari megoldása tartalmazza az SCM pénzügyi, karbantartási, műszaki fejlesztési, minőségbiztosítási és emberi erőforrás menedzsment alkalmazásokat.

A Linamar, mely Kanadában a második legnagyobb autóipari beszállító vállalat, szerződést kötött az IFS Applications ERP rendszer bevezetésére, és a kapcsolódó szolgáltatások igénybe vételére, több millió dollár értékben. A Linamar először a több mint 20 kanadai termelő üzemében vezeti be az IFS autóipari megoldását, ezt követően a rendszer használatát kiterjeszti németországi, kínai és koreai egységeire is.

Az IFS telepítendő autóipari megoldása tartalmazza az SCM (Supply Chain Management – ellátási lánc menedzsment), pénzügyi, karbantartási, műszaki fejlesztési, minőségbiztosítási és emberi erőforrás menedzsment alkalmazásokat. Továbbá egy teljesen integrált elektronikus adatcserélő rendszer (EDI – Electronic Data Interchange) megoldás is bevezetésre kerül vonalkód és címkéző rendszerrel együtt, mely utóbbiakat a Michigan államban (USA) található Bar Code Solutions biztosítja.

„Vállalatunk világszinten végbemenő gyors fejlődéséhez az IFS Applications biztosítja a legmodernebb platformot.” – mondta Keith Wettlaufer, a Linamar vállalat pénzügyi igazgatója. „Az IFS autóipari szaktudása és globális jelenléte meghatározó szerepet játszottak a döntés meghozatalában, mely alapján az IFS Applications-t választottuk.”

„Az IFS számára is kihívás az együttműködés a Linamarral, mely folyamatosan terjeszkedik, és új piacokat hódít meg.” – mondta Cindy Jaudon, az IFS Észak-Amerika elnöke. „Az IFS iparági tapasztalata és partnerprogramja biztosítja a Linamar számára a befektetés gyors megtérülését.”

Az IFS-nek több mint 200 autóipari ügyfele van a világ több mint 30 országában. Viszonteladói és SCM komponenseket szállít olyan nagy autógyártóknak, mint a Daimler-Chrysler, Volvo, Toyota, Land Rover, Scania, Volvo Trucks, Isuzu és John Deere. Az IFS teljes ERP (Enterprise Resource Planning – vállalatirányítási rendszer) megoldásokat, komponenseket szállít a BMW angliai és németországi gyártó üzemének, valamint további ügyfeleinek, melyek között említhető a Nolato Csoport, Kautex, Calsonic Kansei, Prodrive, Leiber Group és FEV.

Az IFS a komplex üzleti folyamatok, valamint felmerülő új igények, és kihívások rugalmas kezelését biztosítja a komponens-alapú megoldásával.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés