Connect with us

Hirdetés

technokrata

Személyi tűzfallal bővített AVG Anti-Virus plus Firewall

Dotkom

Személyi tűzfallal bővített AVG Anti-Virus plus Firewall

A Grisoft legújabb alkalmazása egyesíti az AVG Anti-Virus termékét egy hatékony tűzfallal.

Az új termék segítségével főleg a kis- és középvállalati valamint egyéni felhasználók oldhatják meg védelmi feladataikat egyetlen szoftver segítségével, amely hatékonyan véd a számítógépes vírusok, férgek, adatlopások, és számítógépes betörések ellen. Az AVG plus Firewall a szokásos 2 éves licenccel, egy és több (2 és 5) felhasználós változatokban lesz elérhető – akik az AVG Antivírus egy felhasználós vagy otthoni- kis irodai változatait használják, kedvezményesen térhetnek át az új változatra.

Funkciók és konfigurációk
Az AVG plus Firewall ellenőrzi a hálózaton keresztül zajló adatátvitelt a hálózati kapukhoz és alkalmazásokhoz rendelt szabályok alapján. Ezek a szabályok engedélyezhetik vagy tilthatják az adott forgalmat. A szoftver minden esetben engedélyt kér a felhasználótól, hogy egy újonnan telepített alkalmazás számára engedélyezi-e az adatátvitelt. Amikor az alkalmazás megpróbál kommunikálni egy hálózati kapun keresztül, akkor ezt az AVG egy felbukkanó ablakon keresztül jelzi a felhasználó számára, ahol el kell döntenie, hogy az adott alkalmazás használhatja-e a kommunikációs csatornát vagy sem. Döntése alapján az alkalmazásra vonatkozó állandó szabályt is létre lehet hozni, leegyszerűsítve ezzel a későbbi használatot. A legmagasabb szintű védelem érdekében, ha a kérdésre nem érkezik válasz, úgy az AVG plus Firewall adatátvitelt megakadályozza.

Az AVG plus Firewall tartalmaz egy beállítási varázslót is, amely segítségével könnyedén beállíthatók az ismert alkalmazásokra érvényes alapértelmezett szabályok, amelyek természetesen bármikor megváltoztathatók. A beállítások egy párbeszédablak-alapú rendszer segítségével készíthetők el.

A szoftver által végzet műveletek és a használat során történt eseményekről napló készül. A felhasználók jól áttekinthető táblázatos formában tekinthetik meg a naplózott eseményeket, a főbb paraméterek magyarázataival együtt. Az AVG plus Firewallt úgy tervezték, hogy illeszkedjék az AVG eddigi védelmi megoldásaihoz és hasonlóan a megszokott megoldásokhoz, AVG Vezérlő Központ összetevőjeként működik. A védelmi rendszer támogatja a több felhasználós bejelentkezéseket a Windows XP rendszerekben.

További tulajdonságok
• elrejti a számítógépet az internetes behatolók kutató szeme elől
• felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik
• automatikus, nagysebességű frissítések
• alacsony rendszerkövetelmények, magas teljesítmény



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés