Connect with us

Erősít az LLP Szoftverfejlesztési Üzletága

Dotkom

Erősít az LLP Szoftverfejlesztési Üzletága

LLP szoftver a világ vezető biztosítójánál, az angliai Lloyd´s-nál.

Kiemelkedő sikert ért el az LLP Csoport szoftverfejlesztési üzletága, s napjainkra a Csoport vezető szerepet vívott ki az üzleti és pénzügyi szoftvermegoldások képviselete terén Közép- és Kelet-Európában. A cég saját fejlesztésű idő-, költségnyilvántartó és elemző megoldása, az eXpense, a világ vezető biztosítótársaságánál, az angliai Lloyd´s-nál került alkalmazásra a közelmúltban.

Angliában, a világ vezető biztosítójánál, a Lloyd´s-nál történt az eddigi legnagyobb eXpense bevezetés, amely átszövi az egész szervezetet és körülbelül 650 felhasználót érint. A dotnet technológián alapuló megoldás végigköveti az alkalmazottak költségeinek és hitelkártyával végzett tranzakcióinak elszámolását, ezáltal biztosítja a helyes és időszerű ellenőrzést, jóváhagyást, költség visszatérítést és könyvelést. Ez egy több nyelven, több valutában alkalmazható, más rendszerekkel könnyedén integrálható megoldás, amely Magyarországon túl Japánban és Londonban egyaránt megállja a helyét.

Kevin Smith, a Lloyd´s főkönyvelője szerint azért választották az LLP által kifejlesztett rendszert, mert a megoldás funkcionalitása és technológiai felépítése mindenben megfelelt az általuk támasztott követelményeknek. „Az a támogatás pedig, amelyet az LLP-től kaptunk, jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy az eXpense Management megoldást a felhasználók is elfogadják és használják.” – mondta.

Barbara Dreska, az LLP Budapest és egyben az LLP Csoport ügyvezető igazgatója pedig hozzátette: „A szoftverfejlesztés egyre fontosabb szerepet játszik az LLP Csoport életében, akár azokról a termékekről van szó, amelyeket értékesítünk (SunSystems, Microsoft Axapta és Microsoft Navision), akár a saját termékeinkről (time@work és eXpense). Büszke vagyok a kollégáink technikai és tanácsadói szakértelmére, melynek segítségével létrejött ez a korszerű termék és persze örülök a Lloyd´s-nál elért sikereknek. Elnyertük a világ legnagyobb biztosítójának a bizalmát, ami nem mindennapi esemény ebben a szakmában.”

Az eXpense segítségével a vállalatok automatizálhatják a dolgozók költségeinek elszámolását, illetve a költségek elemzését. Az eXpense igény szerint alakítható jóváhagyási procedúrái segítségével leegyszerűsíti a dolgozók, a vezetők és a pénzügyi osztályon dolgozók adminisztratív munkáját. A munkavégzés során felmerült – az alkalmazottak által készpénzben, vagy hitelkártyával fizetett – költségeket akár egy távoli irodában ülve, pár perc alatt a weben keresztül is vissza lehet igényelni.

Jelenleg az LLP saját fejlesztésű time@work és eXpense megoldásait több mint 60 szervezet használja világszerte, beleértve Japánt, Szingapúrt, Közép-Európa számos országát, az Egyesült Államokat, a közép-ázsiai régiót, az Egyesült Királyságot és Írországot.

Az eXpense bevezetése mindössze néhány napot vesz igénybe, amelynek a költségei néhány hónap alatt megtérülnek, használata gyors és egyszerű. Az új alkalmazás gazdaságos alternatívát nyújt minden iparágban tevékenykedő vállalat számára.

  • A rendszer automatikusan képes egyazon időben felvitt különböző költségszámlák összesítésére, a különböző devizanemekben felvitt adatok egységesítésére.

  • Kikalkulálja az egyes költségtípusokra vonatkozó áfa-tartalmat.
  • Komplex jóváhagyási rendszere segítségével lehetőséget biztosít arra, hogy a felettesek engedélyezzék a munkatársak számára a kifizetést a házipénztárból. A rendszerben lehet a gépkocsihasználat-elszámolással kapcsolatos információkat is tárolni, amelyhez kilométer-kalkulátor is tartozik.

Az eXpense igen felhasználóbarát, melyet az is bizonyít, hogy például miután az alkalmazott megadja a költség fajtáját és bruttó összegét, a költségekhez a rendszer automatikusan hozzáilleszti a megfelelő főkönyvi számokat, melyeket továbbít a könyvelési rendszer számára. Az eXpense megoldás nemcsak az elszámolási folyamatok adminisztratív oldalát könnyíti meg, hanem lehetőséget nyújt az operatív költségek összetételének teljes körű elemzésére is, amelynek eredményeiből a vállalatvezetés értékes információkat kaphat.

Értesítés: az LLP Budapest Kft. 2005. június 26-án elköltözött. Az új cím: 1139 Budapest, Váci út 81. Az egyéb elérhetőségek változatlanok maradtak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom