Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trojan Checkmark minősítés a Panda vírusvédelmi szoftverének

Dotkom

Trojan Checkmark minősítés a Panda vírusvédelmi szoftverének

A Panda Software otthoni és kisirodai felhasználásra fejlesztett terméke, a Platinum Internet Security 2005 nemrég megkapta a Web Coast Labs szervezettől a Trojan Checkmark minősítést a trójaiakkal szembeni védelemért.

Az új Platinum Internet Security 2005 automatikusan felismer és hatástalanít minden típusú vírust, férget és trójait levelek küldése és fogadása, fájlok letöltése és az Interneten végzett munka közben.

A West Coast Labs olyan nagy tiszteletben álló, független informatikai biztonsági kutatóközpont, amely a minősítéshez szükséges tesztelésekért felelős. A minősítés megszerzéséhez az elemzett terméknek valamennyi veszélyt fel kell tudnia ismernie a tesztelési adatbázisból, amelyet folyamatosan frissítenek. Mindemellett olyan teszteken is át kell mennie, amelyeket kifejezetten annak ellenőrzésére terveztek, hogy a termék biztosan fel tudja-e deríteni a veszélyforrásokat hibás pozitívok okozása nélkül.

“A termék eredményessége elsősorban két technológiatípus kombinációjának köszönhető: a hagyományos reaktív technológiák, valamint a mi TruPrevent proaktív technológiánk, amely képes felismerni a korábban ismeretlen veszélyforrásokat” – fogalmazta meg Ignacio Ayerbe, a Panda Software egyik igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés