Connect with us

technokrata

Trojan Checkmark minősítés a Panda vírusvédelmi szoftverének

Dotkom

Trojan Checkmark minősítés a Panda vírusvédelmi szoftverének

A Panda Software otthoni és kisirodai felhasználásra fejlesztett terméke, a Platinum Internet Security 2005 nemrég megkapta a Web Coast Labs szervezettől a Trojan Checkmark minősítést a trójaiakkal szembeni védelemért.

Az új Platinum Internet Security 2005 automatikusan felismer és hatástalanít minden típusú vírust, férget és trójait levelek küldése és fogadása, fájlok letöltése és az Interneten végzett munka közben.

A West Coast Labs olyan nagy tiszteletben álló, független informatikai biztonsági kutatóközpont, amely a minősítéshez szükséges tesztelésekért felelős. A minősítés megszerzéséhez az elemzett terméknek valamennyi veszélyt fel kell tudnia ismernie a tesztelési adatbázisból, amelyet folyamatosan frissítenek. Mindemellett olyan teszteken is át kell mennie, amelyeket kifejezetten annak ellenőrzésére terveztek, hogy a termék biztosan fel tudja-e deríteni a veszélyforrásokat hibás pozitívok okozása nélkül.

“A termék eredményessége elsősorban két technológiatípus kombinációjának köszönhető: a hagyományos reaktív technológiák, valamint a mi TruPrevent proaktív technológiánk, amely képes felismerni a korábban ismeretlen veszélyforrásokat” – fogalmazta meg Ignacio Ayerbe, a Panda Software egyik igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle