Connect with us

technokrata

A menedzsment kezében az Abesse

Dotkom

A menedzsment kezében az Abesse

Az Abesse 100%-ban a menedzsment és az alkalmazottak tulajdonába került.

Az Abesse Informatikai Tanácsadó Rt. közgyűlése jóváhagyta azt a tranzakciót, melyben a vezérigazgató Rónai Balázs megvásárolta az Atigris Rt. (korábban Számalk Informatika Rt.) Abessében meglévő 24,5%-os tulajdonrészét. A tranzakcióval az Abesse így 100%-ban a menedzsment és az alkalmazottak tulajdonába került.

„A tulajdonosi struktúra nem elsődleges meghatározója ugyan az ügyfeleinkkel való viszonyunknak, de a bekövetkezett változásnak lehetnek érzékelhető előnyei.” – mondta Rónai Balázs. „Egyértelmű viszonyok, motiváció, önállóság.” – foglalta össze a vezérigazgató.

Az Abesse megrendelőinek fontos, hogy átlátható legyen beszállítóik szervezete. Ha egy cégcsoporton belül két cég szolgáltatásai között átfedés van, az zavart okozhat az ügyfeleknél. Ezzel a lépéssel egyértelművé válnak a viszonyok. Az Abesse informatikai tanácsadó cég, elsődleges szakterülete az üzleti folyamat-automatizáció és az üzemeltethetőségi kérdések, ügyfelei nagyvállalatok.

„Az ügyfeleink számára fontos, hogy kreatív, tettre kész, motivált szállítókkal dolgozzanak együtt. Ez kihat az együttműködés hatékonyságára, ami pénzben mérhető. A dolgozói és a menedzsment-tulajdonlás egyértelmű motiváció! Az Abesse eddig is önálló cégként tevékenykedett. A változás ezt erősíti. Természetesen, a továbbiakban is jó együttműködésre törekszünk az Atigrissel, mint minden más partnerünkkel!” – tette hozzá a vezérigazgató.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle