Connect with us

technokrata

Outpost Firewall Pro 2.7 – magyarul

Dotkom

Outpost Firewall Pro 2.7 – magyarul

A magyar nyelvű Outpost Firewall Pro 2.7 tovább fokozza a kimenő adatok védelmét.

Egyre nehezebb feladat a számítógépen tárolt személyes adatok védelme. A hackerek mind újabb taktikákat alkalmaznak a tűzfalak által biztosított hagyományos védelmi módszerek kicselezése érdekében. A kimenő adatok ellenőrzésének számos mai tűzfal nem biztosít megfelelő szintű védelmet. Az Outpost Firewall Pro új, 2.7-es verziójának megjelenésével azonban megint sikerült némi előnyhöz jutni a behatolókkal szemben.

Mint mindig, az Outpost biztosítja, hogy soha, semmilyen adattöredék ne hagyhassa el engedély nélkül a számítógépet vagy juthasson be oda. Az új verzióban olyan páratlan rugalmasságú programellenőrző mechanizmusok jelennek meg, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy megadja azoknak a programoknak a listáját, amelyek mindig elindíthatnak, módosíthatnak és ellenőrizhetnek más alkalmazásokat. Ezáltal csökken a felhasználói beavatkozást (engedélyezést vagy letiltást) kérő ablakok felbukkanásának előfordulása, tehát a felhasználó a munkájára összpontosíthat és közben a számítógép védelme szilárd marad.

Három nagy hatásfokú mechanizmus alkalmazásával – Folyamatok Memória Ellenőrzése, Rejtett Folyamatok Kezelése és az Összetevő Ellenőrzés – és ezek beállításainak a testre szabhatósága által a felhasználók rugalmasan beállítható, hatékony védelemben részesülnek. Mindezek a jellemzők nagy mértékben hozzájárulnak e díjnyertes tűzfaltechnológia kezelhetőségéhez és az általa garantált biztonsági szint növeléséhez.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle