Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nevet kapott a Vírus Híradó figurája

Dotkom

Nevet kapott a Vírus Híradó figurája

Lezárult a Vírus Híradó versenye, melynek keretében az internetezők nevet találtak az oldal figurájának.

A zsűri döntése és az olvasók szavazatai alapján a figura neve ezentúl Megvéd Elek. Mivel ezt a nevet 29 különböző pályázó küldte be, a Vírus Híradó június 20-án közjegyző jelenlétében sorsolta ki a fődíjat. Az Albacomp Activa-Standard Mobil Basic notebookot Szabó László nyerte.

„Nagyon örültünk a nagyszámú pályázatnak, nem is gondoltuk volna, hogy ennyire aktív a Vírus Híradó olvasótábora” – mondta el Fórján Tamás, a virushirado.hu portált üzemeltető 2F 2000 Kft. műszaki igazgatója. „A több mint ötezer név között minden zsűritag megtalálta a saját kedvencét, de az olvasóknak a Megvéd Elek tetszett leginkább. Még egyszer köszönjük a sok pályázatot, és gratulálunk a »keresztapának«” – tette hozzá Fórján Tamás.

„Először is hadd kérjek elnézést az olvasóinktól, hogy a pályázatok kiértékelése több időt vett igénybe, mint amennyit terveztünk. A több mint 5000 névjavaslat átnézése és azok tíz legjobb megoldásra szűkítése azonban elég nagy feladatnak bizonyult. Viszont az a lényeg, hogy megmozgattuk olvasóink fantáziáját, és újabb látogatók is érkeztek a Vírus Híradóra” – mondta Varga Zoltán, a Vírus Híradó főszerkesztője.

A fődíj mellett további nyerteseket is sorsolt a Vírus Híradó. F-Secure Internet Security 2005 megoldást nyert Bokor András, míg a Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0, illetve Trend Micro PC Cillin Internet Security programokat Veres Tímea, illetve Gíber Orsolya kapta. Az alábbi hat szerencsés pályázónak pedig Vírus Híradós póló a jutalma: Járó Krisztina, Molnár Szilárd, Gerzsenyi Éva, Menyhárt László, Czinke Lajos, Ferenczi Ákos. A nyerteseket e-mailben és postán értesíti a Vírus Híradó.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés