Connect with us

Hirdetés

technokrata

Avaya rendszert használ a FIFA stadionok többsége

Dotkom

Avaya rendszert használ a FIFA stadionok többsége

Az IP telefóniára épülő rendszerek vezető szállítójának, az Avaya Inc.-nek a telekommunikációs megoldásait telepítette a Lipcsei Központi stadion.

Az Avaya bejelentette, hogy elnyerte azt a szerződést, mely alapján egységesített hang- és adatkommunikációs hálózatot biztosít a Lipcsei Központi Stadion részére. A stadion a 2005-ös FIFA Konföderációs Kupa valamint a 2006-os Labdarúgó Világbajnokság egyik helyszíne lesz, mivel mindkét eseményt Németországban rendezik meg. Az Avaya egységesített hírközlő infrastruktúrája lehetővé teszi a lipcsei stadion számára a jövő hónapban kezdődő 2005-ös FIFA Konföderációs Kupa, valamint a világ legnagyobb sporteseménye, a 2006-os FIFA Labdarúgó Világbajnokság komplex kommunikációs igényeinek ellátását egyetlen hálózaton. A szerződést az Avaya versenytárgyalásos eljárás során nyerte el.

Lipcse a többi vendéglátó stadion korábbi döntéséhez csatlakozott azzal, hogy ez a város is az Avaya konvergens távközlési megoldásaival készül a 2006-os FIFA VB-re. A döntés eredményeképpen a lipcsei sportcsarnok a redundáns processzorok telepítésének köszönhetően optimalizált megbízhatóságú hírközlő hálózathoz jut, tehát a hálózat esetleges sérülése esetén a tartalékeszközök azonnal biztosítják a szolgáltatás folyamatosságát. Emellett az új Avaya hálózat mindkét FIFA esemény során folyamatos együttműködésben és kapcsolatban lesz a többi vendéglátó stadionnal, (függetlenül azok hálózati infrastruktúrájától) valamint a FIFA Helyi Szervezőbizottságával is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés