Connect with us

technokrata

Synergon: jelentős projektek a Spannál

Dotkom

Synergon: jelentős projektek a Spannál

Csoport hírek.

A nyereségesen zárt első negyedév után további fontos szakmai feladatokon dolgozik a Synergon horvátországi tagvállalata, a Span d.o.o. megrendelői közé tartozik többek között a McDonald´s, a Tekol-Teri, a T-Mobile és a Portus.

A horvát Span d.o.o. kiterjesztette a McDonald´s cégcsoporttal fennálló együttműködését. A nemrég aláírt szerződés értelmében a Span zágrábi központjából Európa 30 országában működő McDonald´s éttermeknek nyújt folyamatos szolgáltatást (active directories, domain szerverek üzemeltetése stb.). A megbízás értéke évente közel 200 ezer USD.

A Synergon horvát tagvállalata MS Navision ERP rendszert vezet be két meghatározó vállalatnak, a Portus és a Tekol-Teri cégeknek. A Portus d.o.o. Horvátország új és leggyorsabban bővülő vezetékes telefonszolgáltatója. A bevezetés áprilisban történt, jelenleg a rendszer számlázási és CRM rendszerekkel történő kiegészítésén dolgoznak, amely várhatóan 2005 második felében fog lezárulni.

A 700 munkatársat foglalkoztató Tekol-Teri d.o.o. a régió legnagyobb hajóépítő vállalata. Horvátország legnagyobb Navision bevezetésének részeként a logisztikai és pénzügyi modulok áprilistól működnek, a Navicom PM modul bevezetése júliusban történik, míg a Tekol-Teri szlovéniai és bosznia-hercegovinai leányvállalatainál a Navison rendszer bevezetése 2005 második félévében, illetve 2006 elején várható. A megbízás részeként a Span az implementációhoz és üzemeltetéshez szükséges teljes IT infrastruktúrát biztosította.

A horvátországi T-Mobile Microsoft Exchange bevezetést rendelt a Synergon horvát tagvállalatától. A projekt szerver konszolidációt, szoftver és hardver megoldásokat egyaránt tartalmaz.

A Span d.o.o. Horvátország egyik piacvezető vállalata a Microsoft technológia és az informatikai oktatás területén. Főbb tevékenységei közé tartozik az MS és Cisco rendszerintegráció, a MS support szolgáltatások nyújtása, szoftver-testre szabás, internetes, e-learning szolgáltatások, valamint oktatási tevékenység Microsoft és Cisco területeken. A Span 2000 óta a Synergon csoport része, 2005 első negyedéves árbevétele 460 millió forint, amely 53% növekedést jelentett a bázishoz képest. Üzemi eredménye ebben az időszakban mintegy 25 millió forint volt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle