Connect with us

technokrata

A CCS GmbH-t a Nash Consulting képviseli a magyar, ukrán és orosz piacokon

Dotkom

A CCS GmbH-t a Nash Consulting képviseli a magyar, ukrán és orosz piacokon

2005. júniusától megérkezett Magyarországra és elkezdte működését a világ egyik vezető digitalizáló szoftvereket fejlesztő cége, mely ügyfeleinek tudhatja Európa és Észak-Amerika vezető médiafigyelőit, Nyugat-Európa nagyobb könyvtárait vagy például az USA Kongresszusának könyvtárát.

A CCS GmbH Content Conversion Specialists – a világ egyik vezető digitalizáló műhelye bejelentette, hogy a Nash Consulting Bt. 2005. június 15-étől a CCS nemzetközi értékesítési csoportjának tagja.

A Nash Consulting képviseletében Maklári István ügyvezető igazgató látja el a területi értékesítési igazgatói feladatokat a magyar, ukrán és orosz piacokon. A területi marketing és értékesítési teendők koordinációja Budapesten fog történni.

A CCS egyik legismertebb megoldása, a newsWORKS-Technology lehetőséget ad a közösségi, kormányzati és vállalati szféráknak egyaránt az optimális digitalizálásra, a digitalizált adatok terjesztésére és az információk archiválására biztonságos és hatékony tömörítési technológiák felhasználásával. Ezeknek a folyamatoknak köszönhetően a CCS célja, hogy a digitalizált adatokat minél szélesebb kör számára tegye költséghatékonyan elérhetővé.

A magyar piacra történő belépéssel a CCS nem csak a vállalati szférát célozza meg, de egyben lehetőséget kínál a non-profit és kulturális szféra számára is, hogy a világ vezető digitalizálási technológiáihoz férhessenek hozzá. Mindemellett a Nash Consulting kihasználja a Magyarország által kínált kedvező üzleti környezetet a kelet-európai régióban folyó terjeszkedésében, lehetőséget nyújtva a magyar információ technológiának, hogy vezető pozíciót töltsön be a régióban.

Maklári István, a Nash Consulting budapesti irodájának vezetője elmondta, hogy az utóbbi években a digitalizált média monitoring és az egyéb források digitalizálásának fontossága evidensé vált mindenki számára, de a legtöbb szervezet egyszerűen nem ismeri a piacon elérhető eszközöket és főleg nem tudja követni a legfrissebb technológiai megoldásokat és fejlesztéseket. Maklári Úr hozzáteszi, hogy jó példája ennek a helyzetnek a CCS által kínált newsWORKS/Essentials szoftver, amely a digitalizált média monitoringot tömegtermékké tette és ez a termék hamarosan Kelet-Európában is piacra kerül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle