Connect with us

Hirdetés

technokrata

A CCS GmbH-t a Nash Consulting képviseli a magyar, ukrán és orosz piacokon

Dotkom

A CCS GmbH-t a Nash Consulting képviseli a magyar, ukrán és orosz piacokon

2005. júniusától megérkezett Magyarországra és elkezdte működését a világ egyik vezető digitalizáló szoftvereket fejlesztő cége, mely ügyfeleinek tudhatja Európa és Észak-Amerika vezető médiafigyelőit, Nyugat-Európa nagyobb könyvtárait vagy például az USA Kongresszusának könyvtárát.

A CCS GmbH Content Conversion Specialists – a világ egyik vezető digitalizáló műhelye bejelentette, hogy a Nash Consulting Bt. 2005. június 15-étől a CCS nemzetközi értékesítési csoportjának tagja.

A Nash Consulting képviseletében Maklári István ügyvezető igazgató látja el a területi értékesítési igazgatói feladatokat a magyar, ukrán és orosz piacokon. A területi marketing és értékesítési teendők koordinációja Budapesten fog történni.

A CCS egyik legismertebb megoldása, a newsWORKS-Technology lehetőséget ad a közösségi, kormányzati és vállalati szféráknak egyaránt az optimális digitalizálásra, a digitalizált adatok terjesztésére és az információk archiválására biztonságos és hatékony tömörítési technológiák felhasználásával. Ezeknek a folyamatoknak köszönhetően a CCS célja, hogy a digitalizált adatokat minél szélesebb kör számára tegye költséghatékonyan elérhetővé.

A magyar piacra történő belépéssel a CCS nem csak a vállalati szférát célozza meg, de egyben lehetőséget kínál a non-profit és kulturális szféra számára is, hogy a világ vezető digitalizálási technológiáihoz férhessenek hozzá. Mindemellett a Nash Consulting kihasználja a Magyarország által kínált kedvező üzleti környezetet a kelet-európai régióban folyó terjeszkedésében, lehetőséget nyújtva a magyar információ technológiának, hogy vezető pozíciót töltsön be a régióban.

Maklári István, a Nash Consulting budapesti irodájának vezetője elmondta, hogy az utóbbi években a digitalizált média monitoring és az egyéb források digitalizálásának fontossága evidensé vált mindenki számára, de a legtöbb szervezet egyszerűen nem ismeri a piacon elérhető eszközöket és főleg nem tudja követni a legfrissebb technológiai megoldásokat és fejlesztéseket. Maklári Úr hozzáteszi, hogy jó példája ennek a helyzetnek a CCS által kínált newsWORKS/Essentials szoftver, amely a digitalizált média monitoringot tömegtermékké tette és ez a termék hamarosan Kelet-Európában is piacra kerül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés