Connect with us

technokrata

Siemens Surpass NGN-megoldások

Dotkom

Siemens Surpass NGN-megoldások

A Surpass alkalmazása IP-alapú softswitch-megoldást jelent, amely lehetővé teszi olyan konvergens szolgáltatások bevezetését, mint az IP Centrex.

A Teléfonos de México (Telmex), Kőzép- és Dél-Amerika egyik vezető hálózat-üzemeltetője szerződést kötött a Siemens Communications-szel, Surpass újgenerációs hálózati megoldás létesítésére. Ennek révén a Telmex a jövőben magán- és vállalati előfizetői részére új, nyereséges szolgáltatásokat tud kínálni, mégpedig versenyképes árakon.

A Surpass alkalmazása IP-alapú softswitch-megoldást jelent, amely lehetővé teszi olyan konvergens szolgáltatások bevezetését, mint az IP Centrex. A Siemens a megoldást integrálja a Telmex megévő hálózatába. A megállapodás a Surpass-megoldást – melynek megvalósítása az anyaországban már meg is kezdődött, Mexikón kívül – a Telmex argentinai brazíliai, chilei, kolumbiai, perui és USA-beli leányvállalataira is kiterjeszti.

Hasonló modernizációt valósít meg a thaiföldi TOT Corporation hálózat-üzemeltető azzal a 40 millió euró értékű megrendeléssel, melynek alapján a Siemens Communications kulcsátadásos projekt keretében IP-alapú megoldást szállít és telepít a TOT hálózatában, Bangkok környékén és az ország 21 északkeleti tartományában. Ennek révén a TOT kombinált hang-, adat- és média-szolgáltatásokat tud majd ajánlani ügyfeleinek a 15 hónapos átfutású projekt megvalósulása után. A megoldás többek között a Siemens Surpass hiE 9200 (Media-Gateway-Controller) és Surpass hiG 1200 (Trunk-Gateway) termékeire épül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle