Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP ProCurve Hálózati Üzletág új termékei

Dotkom

A HP ProCurve Hálózati Üzletág új termékei

A HP ProCurve Hálózati Üzletág nemrégiben bemutatott új hardver- és szoftvertermékei egyszerűsítik a hálózati és az üzleti működést, javítják a teljesítményt és a biztonságot, valamint lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy még többet hozzanak ki hálózati infrastruktúrájukból.

A biztonságos és többcélú mobil hálózatok kiépítését szolgáló Adaptív EDGE Architektúrára épülő ProCurve portfólió új elemei:
• ProCurve Routing Switch 9400sl sorozat – Új generációs központi kapcsoló-útválasztó (core interconnect routing switch) a nagy teljesítményű és port-sűrűség igényű, biztonságos, többrétegű kapcsoláshoz és útvonalvezérléshez;
• ProCurve Manager 2.0 és ProCurve Manager Plus 2.0 – Frissített hálózatfelügyeleti szoftverek, amelyek biztosítják a fizikai hálózat általános állapotának automatikus ellenőrzését és hatékonyabb felügyeletét, továbbá webes hozzáférési felülettel egyszerűsítik az ügyfelek számára az eszközregisztrációt;
• A ProCurve 5300xl switch-család ingyenes szoftverfrissítéseivel a cégek növelhetik biztonságukat, fokozhatják mobilitásukat, mérsékelhetik költségeiket és gondoskodhatnak IT-beruházásaik védelméről;
• A ProCurve Wireless Access Point 420 sorozat ingyenes szoftverfrissítései bőséges és rugalmas választékot kínálnak biztonsági és felhasználó-azonosítási lehetőségekből, és QoS támogatást nyújtanak pl. a vezeték nélküli VoIP alkalmazásokhoz.

ProCurve Routing Switch 9400sl sorozat
A ProCurve Routing Switch 9400sl sorozat új generációs, nagy teljesítményű és port-sűrűségű, többrétegű kapcsolási és útvonalvezérlő hálózati megoldásai még a legkomolyabb hálózatok szükségleteit is kielégítik. A központi routing switchek gondoskodnak a meglévő beruházások védelméről: 32 portig támogatják a nagy sűrűségű, vonali sebességű (wire-speed) 10 Gigabit Ethernet (GbE) modulokat és IPv6-támogatást nyújtanakn. A Routing Switch 9408sl segítségével a hálózati rendszergazdák nagy teljesítményű, rugalmasan méretezhető, magas rendelkezésre állási szintű hálózatot építhetnek ki a kritikus alkalmazások támogatására és a vállalati eszközök védelmére.

ProCurve Manager 2.0 és ProCurve Manager Plus 2.0 szoftverek
A ProCurve Manager 2.0 és ProCurve Manager Plus 2.0 szoftverek központilag felügyelik az eszközök állapotát és ellenőrzik a hálózat szélein található eszközök konfigurációit. Így a vállalat folyamatosan, központilag képes irányítani a felhasználói hozzáférést a hálózat peremén – ahol a tényleges felhasználói csatlakozás és a szabályok érvényesítése történik.

A ProCurve Manager 2.0 Windows-alapú hálózatfelügyeleti megoldás minden felügyelhető ProCurve eszköz gyári csomagolásának része. Alapszintű eszközfelismerési, topológia-leképezési és eseményböngészési funkciókat biztosít. A szoftver legfrissebb változata már az LLDP (802.1ab) protokollt is támogatja, és automatizálja a ProCurve termékek regisztrációs folyamatát, így csökkenti a hálózati adminisztrátorra nehezedő munkaterhelést.

A ProCurve 5300xl switch-sorozat új jellemzői
5300xl switch-sorozat ingyenes szoftverfrissítései emelt biztonsági szintű hálózati hozzáférést és szolgáltatásokat biztosítanak, növelik a hálózat rendelkezésre állását és csökkentik a rendszer-bevezetési költségeket.

Az Adaptív EDGE Architektúra stratégia a hálózat szélein érvényesíti a biztonsági szabályokat. Az ICMP throttling megoldás automatikusan megakadályozza, hogy a szolgáltatásmegtagadási támadások (DoS) rontsák a hálózat rendelkezésre állását, az ECMP pedig javítja a hálózati redundanciát – mindkét protokoll új biztonsági jellemzőkkel és rugalmassággal ruházza fel a hálózatot egészen a pereméig. Az LLDP-MED megoldás nyújtotta automatikus eszköz-konfiguráció kiküszöböli az IP-telefonok manuális konfigurációjakor jellemzően előforduló hibákat, az ECMP pedig a sávszélesség hozzáadásával támogatja az új felhasználók és alkalmazások hozzáadását a környezethez, még könnyebbé téve ezzel az 5300xl sorozat kezelését.

Az identitás-vezérelt, port-szintű ACL használatának köszönhetően az architektúra részletesebb biztonsági szabályokat érvényesít a belépési pontnál, miután a felhasználók átestek a hálózati azonosításon. Az identitás-vezérelt, port-szintű ACL egyben rugalmasabbá és jobban testre szabhatóvá teszi a biztonságos hozzáférést, az emelt szintű RADIUS naplózási megoldás pedig több adatot szolgáltat a hálózati forgalomról.

Ár és piaci bevezetés
Az augusztusban piacra kerülő 9400sl sorozat átlagos konfigurációjának induló ára 140 000 euró. A ProCurve Manager 2.0 és ProCurve Manager Plus 2.0 szoftverek bevezetése is még idén nyáron várható. A ProCurve Manager Plus 2.0 tervezett induló ára 2220 euró. A ProCurve 5300xl switch-sorozat és Wireless Access Point 420 sorozat szoftverfrissítései hamarosan ingyenesen letölthetők.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés