Connect with us

A HP ProCurve Hálózati Üzletág új termékei

Dotkom

A HP ProCurve Hálózati Üzletág új termékei

A HP ProCurve Hálózati Üzletág nemrégiben bemutatott új hardver- és szoftvertermékei egyszerűsítik a hálózati és az üzleti működést, javítják a teljesítményt és a biztonságot, valamint lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy még többet hozzanak ki hálózati infrastruktúrájukból.

A biztonságos és többcélú mobil hálózatok kiépítését szolgáló Adaptív EDGE Architektúrára épülő ProCurve portfólió új elemei:
• ProCurve Routing Switch 9400sl sorozat – Új generációs központi kapcsoló-útválasztó (core interconnect routing switch) a nagy teljesítményű és port-sűrűség igényű, biztonságos, többrétegű kapcsoláshoz és útvonalvezérléshez;
• ProCurve Manager 2.0 és ProCurve Manager Plus 2.0 – Frissített hálózatfelügyeleti szoftverek, amelyek biztosítják a fizikai hálózat általános állapotának automatikus ellenőrzését és hatékonyabb felügyeletét, továbbá webes hozzáférési felülettel egyszerűsítik az ügyfelek számára az eszközregisztrációt;
• A ProCurve 5300xl switch-család ingyenes szoftverfrissítéseivel a cégek növelhetik biztonságukat, fokozhatják mobilitásukat, mérsékelhetik költségeiket és gondoskodhatnak IT-beruházásaik védelméről;
• A ProCurve Wireless Access Point 420 sorozat ingyenes szoftverfrissítései bőséges és rugalmas választékot kínálnak biztonsági és felhasználó-azonosítási lehetőségekből, és QoS támogatást nyújtanak pl. a vezeték nélküli VoIP alkalmazásokhoz.

ProCurve Routing Switch 9400sl sorozat
A ProCurve Routing Switch 9400sl sorozat új generációs, nagy teljesítményű és port-sűrűségű, többrétegű kapcsolási és útvonalvezérlő hálózati megoldásai még a legkomolyabb hálózatok szükségleteit is kielégítik. A központi routing switchek gondoskodnak a meglévő beruházások védelméről: 32 portig támogatják a nagy sűrűségű, vonali sebességű (wire-speed) 10 Gigabit Ethernet (GbE) modulokat és IPv6-támogatást nyújtanakn. A Routing Switch 9408sl segítségével a hálózati rendszergazdák nagy teljesítményű, rugalmasan méretezhető, magas rendelkezésre állási szintű hálózatot építhetnek ki a kritikus alkalmazások támogatására és a vállalati eszközök védelmére.

ProCurve Manager 2.0 és ProCurve Manager Plus 2.0 szoftverek
A ProCurve Manager 2.0 és ProCurve Manager Plus 2.0 szoftverek központilag felügyelik az eszközök állapotát és ellenőrzik a hálózat szélein található eszközök konfigurációit. Így a vállalat folyamatosan, központilag képes irányítani a felhasználói hozzáférést a hálózat peremén – ahol a tényleges felhasználói csatlakozás és a szabályok érvényesítése történik.

A ProCurve Manager 2.0 Windows-alapú hálózatfelügyeleti megoldás minden felügyelhető ProCurve eszköz gyári csomagolásának része. Alapszintű eszközfelismerési, topológia-leképezési és eseményböngészési funkciókat biztosít. A szoftver legfrissebb változata már az LLDP (802.1ab) protokollt is támogatja, és automatizálja a ProCurve termékek regisztrációs folyamatát, így csökkenti a hálózati adminisztrátorra nehezedő munkaterhelést.

A ProCurve 5300xl switch-sorozat új jellemzői
5300xl switch-sorozat ingyenes szoftverfrissítései emelt biztonsági szintű hálózati hozzáférést és szolgáltatásokat biztosítanak, növelik a hálózat rendelkezésre állását és csökkentik a rendszer-bevezetési költségeket.

Az Adaptív EDGE Architektúra stratégia a hálózat szélein érvényesíti a biztonsági szabályokat. Az ICMP throttling megoldás automatikusan megakadályozza, hogy a szolgáltatásmegtagadási támadások (DoS) rontsák a hálózat rendelkezésre állását, az ECMP pedig javítja a hálózati redundanciát – mindkét protokoll új biztonsági jellemzőkkel és rugalmassággal ruházza fel a hálózatot egészen a pereméig. Az LLDP-MED megoldás nyújtotta automatikus eszköz-konfiguráció kiküszöböli az IP-telefonok manuális konfigurációjakor jellemzően előforduló hibákat, az ECMP pedig a sávszélesség hozzáadásával támogatja az új felhasználók és alkalmazások hozzáadását a környezethez, még könnyebbé téve ezzel az 5300xl sorozat kezelését.

Az identitás-vezérelt, port-szintű ACL használatának köszönhetően az architektúra részletesebb biztonsági szabályokat érvényesít a belépési pontnál, miután a felhasználók átestek a hálózati azonosításon. Az identitás-vezérelt, port-szintű ACL egyben rugalmasabbá és jobban testre szabhatóvá teszi a biztonságos hozzáférést, az emelt szintű RADIUS naplózási megoldás pedig több adatot szolgáltat a hálózati forgalomról.

Ár és piaci bevezetés
Az augusztusban piacra kerülő 9400sl sorozat átlagos konfigurációjának induló ára 140 000 euró. A ProCurve Manager 2.0 és ProCurve Manager Plus 2.0 szoftverek bevezetése is még idén nyáron várható. A ProCurve Manager Plus 2.0 tervezett induló ára 2220 euró. A ProCurve 5300xl switch-sorozat és Wireless Access Point 420 sorozat szoftverfrissítései hamarosan ingyenesen letölthetők.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom