Connect with us

BankNet Kft. helyett 3C Hungary – új dinamizmus a magyar telekommunikációs piacon

Dotkom

BankNet Kft. helyett 3C Hungary – új dinamizmus a magyar telekommunikációs piacon

Az Írország székhelyű 3C plc egyszerre újította meg nevét, arculatát, szolgáltatásait és menedzsmentjét vállalatcsoportja összes tagjánál. Komoly változások előtt áll a 3C Hungary.

Az angliai központú Consolidated Communications Corporation („3C plc”), amely orosz és közép-európai telekommunikációs és Internet szolgáltató vállalat, a vállalatcsoport egészét érintő radikális változtatásokat jelentett be. A londoni központú világcég amerikai, brit, magyar és orosz leányvállalatai mostantól 3C néven jelennek meg. Első lépésként az anyavállalatnál és a csoport egyik tagjánál történtek változtatások a menedzsmentben. A 3C cégcsoport CEO-ja februártól Graham Pollard lett, a magyarországi leánycég – a 3C Hungary – vezetőjévé a 35 éves Stefan Tsvetkovot választották. Stefan Tsvetkov előzőleg az AT&T közép-kelet-európai és oroszországi illetve magyarországi vállalatainál ért el sikereket. A szakember vezetésével megújuló 3C Hungary új piaci részesedést kíván elérni a nagy változások előtt álló magyarországi telekommunikációs piacon, amelyet egyrészt meglévő szolgáltatásai továbbfejlesztésével és vonzóbbá tételével, másrészt új szolgáltatások bevezetésével szeretné megvalósítani. A cégcsoport a 3C Hungary-t a régió zászlóshajójának tekinti. A csoport a magyarországi bevezetés után a közép-európai régió más országaiban is piacokat kíván szerezni.

A 3C Hungary 14 éve van jelen a magyar kommunikációs piacon, ez idáig BankNet Kft. néven szolgálta ki kizárólag üzleti ügyfeleit. Tevékenységi területét adatszolgáltatás széles palettája alkotja, A 3C Hungary bérelt vonali, ADSL, illetve műholdas adatátviteli szolgáltatásokon túl speciális ügyféligények megoldására is szakosodott. A vállalat 2004 decemberében hosszabbította meg szerződését az Euronettel közel 300 pénzfelvevő automatájuk és a budapesti adatközpontjuk közötti műholdas adatforgalom lebonyolítására, valamint megtöbbszörözött kapacitással biztosíthatja a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága létesítményei közötti, műholdas hálózati adatforgalmat is. A 3C Hungary a BT Infonet magyarországi és bulgáriai képviselőjeként biztonságos magánhálózati szolgáltatásokat kínál a világ bármely országába. Két éve a BT Infonet egyike lett a SWIFT szolgáltatás nyújtására jogosult cégeknek, mely lehetőséget a 3C Hungary rendkívül sikeresen aknázott ki Magyarországon: mára a hazai bankok mintegy 85%-a 3C Hungary által üzemeltetett infrastruktúrán keresztül bonyolítja nemzetközi SWIFT-es adatforgalmát.

„A magyar piacon most végbemenő liberalizációs trend nagy kihívás számunkra, ezért igen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minél több új ügyfél ismerje meg szolgáltatásainkat.” – nyilatkozta Stefan Tsvetkov. „Meglévő speciális szolgáltatásaink továbbfejlesztése mellett olyan új ajánlatok kidolgozásán dolgozunk, amely vonzóvá teszik szolgáltatásainkat a kis- és középvállalati ügyfélkör számára. Ilyen lesz az előhívásos telefonszolgáltatás bevezetése, VoIP, IP Centrex alapú illetve kétirányú műholdas szolgáltatásaink bővülése.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom