Connect with us

Hirdetés

technokrata

Check Point: NGX-platformon alapuló egységes biztonsági architektúra

Dotkom

Check Point: NGX-platformon alapuló egységes biztonsági architektúra

A Check Point Software Technologies bemutatta NGX platform egységes biztonsági környezetet szolgáltat a határvédelmi, belső és web-biztonsági megoldások számára.

Az NGX a Check Point VPN-, tűzfal- és felügyeleti megoldásainak új főverziója. Az olyan alapvető technológiákon felül, mint az Application Intelligence, SecureXL és a SMART felügyeleti-architektúra, új szolgáltatásokkal és kibővített funkcionalitással látja el a Check Point több mint húsz termékét. Az NGX platform néhány legjelentősebb fejlesztése:
• A határvédelem, belső és web-biztonság egységes felügyelete csökkenti a biztonsági felügyelet költségét, mivel az adminisztrátor központilag határozhatja meg és felügyelheti a határvédelmi, belső és web-biztonsági házirendet – és mindezt egyetlen konzolból.
• A kiterjesztett intelligens vizsgálati technológiák több hálózat- és alkalmazás-típust védenek meg több fenyegetéstől, biztosítva az üzleti adatok bizalmasságát. Ugyanakkor bővített lehetőségeket is kínálnak a beszédkommunikáció bizalmasságának és rendelkezésre állásának biztosítására.
• A fejlett VPN-képességek, mint pl. a dinamikus útválasztás, nagyobb hatékonysággal és kevesebb erőforrással teszik lehetővé a nagy és összetett hálózatok menedzselését a vállalatok számára .

Egységes biztonsági architektúra
A Check Point teljes termékskálája számára egységes platformot kínál, és az egész hálózaton biztosítja, hogy minden védelmi pont kiegészíthető legyen az új és változó fenyegetésekkel szembeni védelemmel. A Check Point egységes biztonsági architektúrája a következő előnyöket nyújtja a felhasználó számára:
• Rálátás a teljes információ-biztonsági környezetre a hálózati és biztonsági események központi monitorozásával
• Az adminisztrációs költségek csökkentése az összes védelmi pont központi felügyeltével és monitorozásával
• Konzisztens biztonsági házirendek a teljes hálózatban, szabályozott megfelelés a vállalati biztonsági házirendek egyszerűbb végrehajtása és auditálása érdekében

Elérhetőség
A Check Point NGX 2005. május 30. előtt megvásárolható lesz, és az érvényes Check Point szoftver-követéssel rendelkező, meglévő felhasználóink számára a frissítés költségmentes.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés