Connect with us

technokrata

Tesco Internet Access F-Secure védelemmel

Dotkom

Tesco Internet Access F-Secure védelemmel

Az F-Secure biztonsági megoldásaival védi előfizetőit a Tesco Internet Access.

Az F-Secure szövetségre lépett az Egyesült Királyság legnagyobb internetszolgáltatójával, a Tesco Internet Access vállalattal. A Tesco Internet Access ezentúl az F-Secure díjnyertes Internet Security 2005 megoldását kínálja internetes termékcsaládja részeként. Az F-Secure olyan átfogó biztonsági megoldást kínál, amely védelmet nyújt a vírusok, a spamek, a hackerek és az adathalászok ellen, valamint lehetőséget biztosít a szülőknek arra, hogy kiszűrjék a gyermekekre káros weboldalakat.

A Tesco Internet Access szoftvercsomag automatikus napi biztonsági frissítéseket és automatikus szoftverfrissítéseket kínál, ezért a felhasználók védettek a ma akár még ismeretlen biztonsági fenyegetések ellen is. Spamszűrője nem csak kiszűri a kéretlen e-maileket, hanem megakadályozza az adathalászatot is – az olyan támadásokat, amelyek személyes információk, például bank- vagy hitelkártya adatok, megszerzésére irányulnak.

„Ügyfeleink azt szeretnék, hogy biztonságosan használhassák az internetet, és megvédhessék családjukat is az interneten rájuk leselkedő veszélyektől. Az F-Secure olcsó, könnyen használható internetes biztonsági csomagjával és komoly terméktámogatásával végeredményben a biztonságos szörfözés nyugalmát nyújtjuk ügyfeleinek. Az F-Secure segítségével ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy védettek a világhálón” – nyilatkozta Andy Dewhurst, a Tesco Telecoms vezérigazgatója.

Az F-Secure piacvezető Európában az előfizetéses szolgáltatásként értékesített biztonsági megoldások terén, többszörösen díjnyertes megoldásaival pedig világszerte több mint 20 millió előfizetőnek nyújt védelmet. Az F-Secure partnere többek között a T-Online Magyarországon, a Charter Communications az Egyesült Államokban, a Deutsche Telekom és a WEB.DE Németországban, a Wanadoo Franciaországban, a TeliaSonera Svédországban és Finnországban, a Glocalnet és a com hem Svédországban, az Elion Enterprices Észtországban, a TDC Cable TV Dániában, a BlueCom Norvégiában, a Czech Telecom a Cseh Köztársaságban és az Elisa Oyj Finnországban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák