Connect with us

technokrata

Montana leányvállalat sikere Belgiumban

Dotkom

Montana leányvállalat sikere Belgiumban

A Montana Computer-Consulting GmbH. elsősorban a személyre szabott informatikai megoldások piacán jeleskedik.

„A Montana Rt. stratégiai fontosságú célkitűzésként kezeli, hogy szerepe az Európai Unió piacán megerősödjék. Ezért különösen izgalmas számunkra, hogy éppen Belgiumban, az Unió központjának helyet adó országban sikerült egy kifejezetten előremutató beruházást sikeresen befejeznünk.” – számolt be a sikerről Vadász Pál a Montana Rt. elnök-vezérigazgatója.

Egyre komolyabb eredményeket felmutató németországi leányvállalatuk, a Montana Computer-Consulting GmbH. elsősorban a személyre szabott informatikai megoldások piacán jeleskedik. Ezúttal a Scarlet távközlési szolgáltatóval korábban kötött szerződésének megfelelően a Vitria Businessware integrációs szoftver telepítését végezte el.

A Vitria Businessware kiváló megoldás nem csupán az üzleti folyamatok összekapcsolására és automatizálására, de optimális lehetőséget biztosít folyamatmodellezésre és az egyre népszerűbb workflow-menedzsmentre is. A belga Scarlet távközlési szolgáltató társaság a Vitria Businessware-t távközlési megrendeléseinek nyilvántartására és számlázási folyamatainak támogatására használja fel.

A vállalatirányítás területén mind jelentősebb szerephez jutnak a cégek már meglévő szoftverparkját összehangolni képes, hardvert és szoftvert egyaránt menedzselni képes integrációs szoftverek Az igen modern megoldásnak számító Vitria szoftver és a Scarlet meglévő IT-infrastruktúrájának összeillesztésével Montana Computer-Consulting GmbH. megteremtette az alapját annak, hogy a dinamikusan növekvő Scarlet könnyebben integrálhassa az általa megvásárolni szándékozott vállalatok technológiai megoldásait és áttekinthesse üzleti folyamataikat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák