Connect with us

Gyakorlati tudnivalók a távmunka bevezetéséhez

Dotkom

Gyakorlati tudnivalók a távmunka bevezetéséhez

Távmunka Szakmai Műhely.

A Magyar Távmunka Szövetség a távmunka elterjedését célzó komplex programja keretében rendezvénysorozatot indít júniusban. A maga nemében hiánypótló, Távmunka Szakmai Műhely címet viselő szakmai fórum rendezvényei konkrét esettanulmányokhoz kapcsolódóan dolgozzák fel a távmunka-foglalkoztatás fontosabb kérdéseit. A program célja, hogy a munkáltatók részére a napi gyakorlatban hasznosítható információkat adjon e gazdaságos foglalkoztatási forma bevezetéséhez és alkalmazási területeihez.

A rendezvénysorozat foglalkozik többek között a költségtakarékossággal, a közintézményekben, ügyfélszolgálatoknál alkalmazható távmunka megoldásokkal, valamint az IT néhány könnyen távmunkásítható szakterületén szerzett tapasztalatokkal.

A szakmai fórumot a szervezők ajánlják mindazoknak, akik felelős vezetőként keresik a gazdaságosabb, rugalmasabb és humánus munkaszervezési megoldásokat.

Az első, június 8-án megrendezésre kerülő Távmunka Szakmai Műhely rendezvénye a „Cégek és intézmények költségtakarékos működtetése távmunkával” címet viseli.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom