Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Albacomp a Computer Associates stratégiai partnere lett

Dotkom

Az Albacomp a Computer Associates stratégiai partnere lett

A Computer Associates termékei hiánypótlóak az Albacomp portfóliójában.

Az idén 20 éves Albacomp Rt. és a Computer Associates International Inc. stratégiai partnerségi megállapodást kötött. A megállapodás értelmében az Albacomp a CA rendszerfelügyeleti (Unicenter), IT-biztonság felügyeleti (eTrust) és adattárolás felügyeleti (BrightStor) termékcsaládjainak értékesítési, implementációs és támogatási tevékenységét látja el. Az együttműködés keretében az Albacomp megszerezte a Computer Associates legmagasabb szintű, Premier Enterprise Solution Provider Partner (Premier ESP) minősítését.

„A Computer Associates termékei hiánypótlóak az Albacomp portfoliójában. Az együttműködő partner kiválasztása során fontos szempont volt, hogy a CA termékei minden IT-infrastruktúra üzemeltetési feladatra megoldást kínálnak, az adatmentéstől a vírusvédelmen át a desktop-, szerver-, alkalmazás- és szolgáltatás-felügyeleti megoldásokig, így az Albacomp egy gyártó termékeivel szinte az összes IT-üzemeltetési kérdésre választ tud adni.” – mondta el Szajkó György, az Albacomp Rt. műszaki vezérigazgató-helyettese.

„A CA termékei platform függetlenek, ami szintén előnyt jelent ügyfeleink számára. Ezenkívül a Computer Associates számos olyan külföldi nagyvállalatnál, pénzintézetnél, valamint kereskedelmi hálózatnál rendelkezik referenciával, melyek az Albacomp számára is kulcsfontosságúak lehetnek Magyarországon.” – tette hozzá Szajkó György.

„Folyamatosan változó és megújuló partneri kapcsolatrendszerünkben rendkívül jelentős lépés a most létrejött együttműködési megállapodás. Az Albacomp Rt. szakembereinek sokoldalú tudása és a CA termékek kiemelkedő jellemzői olyan sikeres kombinációt teremtenek, mely számtalan előnyt rejteget jelenlegi és jövőbeli közös ügyfeleink számára.” – nyilatkozta Váradi Csaba, a Computer Associates viszonteladói kapcsolatokért felelős magyarországi vezetője.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés