Connect with us

Kétszámjegyű növekedés az American Power Conversionnél

Dotkom

Kétszámjegyű növekedés az American Power Conversionnél

Az APC kiemelkedő eredményeket ért el az InfraStruXure és a szünetmentes tápegységek értékesítésében.

Az American Power Conversion (APC), az infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító teljes körű megoldások piacvezető szállítója, közzétette 2005 első negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az APC árbevétele 2005 első három hónapjában elérte a 408 millió dollárt, mely 16 százalékos növekedést jelent 2004 hasonló időszakához képest.

„Az elmúlt hét negyedévhez hasonlóan 2005 első három hónapjában is kétszámjegyű árbevétel-növekedést értünk el az előző év azonos időszakához viszonyítva.” – mondta el Rodger B. Dowdell, Jr., az APC elnök-vezérigazgatója. „Az InfraStruXure-rel, az APC egyik legsikeresebb termékével közel 90 százalékos árbevétel-növekedést értünk el 2004 első negyedévéhez viszonyítva. A Back-UPS és a Smart-UPS termékcsaládok iránti nagy érdeklődésnek köszönhetően a szünetmentes tápegységek üzletága továbbra is kiemelkedő eredményeket ér el. Pénzügyi adataink újra bizonyítják az APC piacvezető pozícióját a középkategóriás fogyasztói áramellátás-védelmi piacon.” – tette hozzá Rodger B. Dowdell, Jr.

A Large Systems és a Small Systems üzletágak árbevétele
Az elsősorban háromfázisú szünetmentes tápegységeket (UPS-eket), APC Global Services szolgáltatáscsomagokat, precíziós hűtőeszközöket és kiegészítő termékeket tartalmazó Large Systems üzletág árbevétele 2005 első negyedévében elérte a 80,7 millió dollárt. Ez az összeg az előző év azonos időszakához képest 28 százalékkal növekedett, a megelőző negyedévhez képest 25 százalékkal csökkent. Az első negyedév alapján a Large Systems üzletág 20 százalékban részesedett a termék-árbevételből.

A Small Systems üzletág szünetmentes tápegységeket, áramellátási és vezérlő termékeket kínál a személyi számítógépek, szerverek és hálózatok piacára. Az üzletág első negyedéves árbevétele 307,5 millió dollár volt. Ez 12 százalékkal volt magasabb az előző év azonos időszakához képest, 19 százalékkal lett kisebb a megelőző negyedévéhez képest. Az APC termékei között a Small Systems üzletág árbevétele 2005 első negyedévében 76 százalékot tett ki.

Földrajzi elhelyezkedés szerinti áttekintés
Földrajzilag az amerikai régió (Észak- és Dél-Amerika) tette ki az első negyedév árbevételének 50 százalékát, mely az előző év azonos időszakához képest 25 százalékos növekedést, a megelőző negyedévhez képest pedig 16 százalékos csökkenést mutat.
Az európai, közel-keleti és az afrikai régió (EMEA) első negyedéves árbevétele az APC teljes negyedévi árbevételének 29 százalékát képviseli. Az EMEA régió 6 százalékkal növekedett az előző év azonos időszakához képest, 35 százalékkal csökkent a megelőző negyedévhez viszonyítva. Az árfolyamváltozások hatását figyelmen kívül hagyva az EMEA árbevétele 3 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához, 35 százalékkal csökkent a megelőző negyedévhez képest.

Ázsia első negyedéves árbevétele 21 százalékát tette ki a teljes vállalati árbevételnek. Az ázsiai régió 13 százalékkal növekedett az előző év azonos időszakához képest, 2 százalékkal csökkent a megelőző negyedévhez mérve. Az árfolyamváltozások hatását figyelmen kívül hagyva az ázsiai régió árbevétele 12 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához viszonyítva, a megelőző negyedévhez képest pedig 3 százalékkal csökkent.

Üzleti kilátások
„Az APC globális csapata folytatja úttörő munkáját a hálózat-kritikus fizikai infrastruktúrák (NCPI) területén, és egyidejűleg innovatív termékeket és programokat mutat be a hagyományos végfelhasználói piac növekedésének elősegítésére Ezután is elsősorban az innovációra, az oktatásra és a kiváló minőségre összpontosítunk. Továbbra is komoly erőforrásokkal támogatjuk ezeket a területeket, hogy kihasználjuk a jelenlegi lendületet, és új mércét állítsunk az egész iparág számára.” – foglalta össze az APC üzleti kilátásait Rodger B. Dowdell, Jr.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő