Connect with us

Outpost Office Firewall – új, központilag menedzselhető tűzfal

Dotkom

Outpost Office Firewall – új, központilag menedzselhető tűzfal

Az Agnitum forgalomba hozta az Outpost Office Firewallt, mely a vállalati informatikai hálózatok munkaállomásai számára nyújt megbízható végponti védelmet.

A legtöbb esetben az intézmények és cégek megelégednek egyetlen, központi tűzfal telepítésével, amely az internettől választja el a helyi hálózatot. Pedig a biztonsági fenyegetések az intézményi hálózaton belülről is érkezhetnek. Veszélyt jelentenek belső hálózatra a notebookok, melyeket otthon, vagy egyéb nyilvános helyen megfelelő védelem nélkül a világhálóra csatlakoztatnak, majd visszatérnek vele a „biztonságos” irodai környezetbe. A belső hálózatba történő bejutásnak ma már több módja van (USB kulcs, wifi, bluetooth stb.), melyet a központi tűzfalak nem képesek kiszűrni. A hálózatra valami módon már bejutott kártevők ellen (pl. trójaiak, egyéb kémprogramok, férgek) a díjnyertes Outpost Pro személyi tűzfal kódján alapulva fejlesztette ki az Agnitum az Outpost Office Firewallt.

Az új biztonságtechnikai megoldás főbb jellemzői a következők:
Agnitum Command Center. A Command Centerből lehet elvégezni a munkaállomások telepítését (Active Directory-n keresztül), konfigurálni a munkaállomások beállításait, adminisztrálni és frissíteni a szoftvert. Az egyes munkaállomások így a rendszergazda gépéről könnyen vezérelhetők a gyors feladatkiosztás és hibakeresés érdekében.
Alkalmazás szűrők. Az Outpost Office Firewall minden, hálózati hozzáféréssel rendelkező vagy azt igénylő alkalmazást ellenőrzés alatt tart.
A támadások megakadályozása. A „lopakodó” üzemmód elrejti a munkaállomást a belső hálózaton is.
Védelem a rosszindulatú kódok ellen. Az Outpost nem engedi, hogy a legális programokba esetleg beépült rosszindulatú kódok aktiválódjanak.
Személyes Adat Pajzs. Az Aktívtartalom-szűrő kezeli a weboldalak aktív tartalmát, mely károsíthatja a kliensgép rendszerét. Emellett rugalmas hivatkozás- és cookie-blokkoló megoldása révén védi az internetes böngészések előzményeit.

Az Agnitum Outpost Office Firewall segítségével a felhasználók költséghatékony megoldáshoz jutnak, mellyel megvédhetik az intézményi munkaállomásokat az internet és a saját hálózat felől érkező fenyegetésekkel szemben. A kimagasló védelmi fegyvertár mellett központi telepítésre, konfigurálásra és szoftverfrissítésre ad lehetőséget, így a korszerű biztonsági szempontok által megkövetelt többszintű védelmi rendszer kulcsfontosságú elemét képezi.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő