Connect with us

technokrata

Ericsson: vezetékes előfizetők számára kínált videohívás-szolgáltatás Görögországban

Dotkom

Ericsson: vezetékes előfizetők számára kínált videohívás-szolgáltatás Görögországban

Az Ericssont választotta a Tellas a vezetékes előfizetők számára kínált első videohívás-szolgáltatás bevezetésére Görögországban.

A Tellas, Görögország vezető alternatív vezetékes szolgáltatója, az Ericssont választotta a vezetékes előfizetők számára létrehozott videohívás-szolgáltatás megoldásszállítójául és rendszerintegrátorául. Ez az első ilyen szolgáltatás-bevezetés Görögországban, sőt eddig egész Európában is csak néhányra került sor.

A videohívás-szolgáltatás gazdagabb kommunikációs élményt kínál az (otthoni és irodai) végfelhasználóknak. A Tellas a vezetékes telefonszolgáltatás összes előfizetőjének rendelkezésére áll. SIP-képes videotelefon-végberendezés használatával a Tellas előfizetői mind normál hanghívás, mind videohívás küldésére és fogadására képesek lesznek egyszerűen, jelenlegi telefonkapcsolatunk segítségével. A videohívás-szolgáltatás jelenleg normál PSTN és ISDN vonalakon áll rendelkezésre, ez teszi rendkívül vonzóvá a telefon-felhasználók számára Görögországban.

„A Tellas elsőként vezetett be egy újabb, innovatív, mindenki számára egyszerűen elérhető szolgáltatást a görög piacra. Ezzel a Tellas ismét megerősíti, hogy képes és elkötelezett fejlett távközlési szolgáltatások nyújtására a görögök számára.” – nyilatkozta Andrea Costa, a Tellas alelnöke és vezérigazgatója. „Működésünk első napjától kezdve sikeres együttműködést alakítottunk ki az Ericssonnal. Az Ericsson bebizonyította, hogy rendelkezik a megoldás szállításához szükséges képességekkel és elkötelezettséggel.” – tette hozzá Costa.

„Örömünkre szolgál, hogy a Tellas az Ericssont bízta meg egy ilyen fejlett megoldás rendszerintegrálási feladataival és szállításával, amelyet most először vezetnek be Görögországban, és Európában is csak néhány helyen valósult meg eddig.” – nyilatkozta Bill Zikou, az Ericsson délkelet-európai tevékenységéért felelős elnöke. „Ez a szerződés tovább erősíti a Tellasszal kiépített kapcsolatunkat, és megerősíti a görög piac fejlesztése iránti elkötelezettségünket.”

A megállapodás értelmében az Ericsson zökkenőmentesen integrálta a megoldást a Tellas jelenlegi TDM és IP-alapú hálózatába. A megoldás az Ericsson érett multimédiaszolgáltatás-platformja teljes termékválasztékának része, beleértve a jövőbeni, széles sávú IP-alkalmazásokat is.

Az Ericsson folyamatos technológiai vezető szerepe révén formálja a mobil és a széles sávú internetes kommunikáció jövőjét. Több mint 140 országban kínál innovatív megoldásokat, ezáltal segítve a világ leghatékonyabb kommunikációs vállalatainak létrejöttét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp