Connect with us

technokrata

Az F-Secure elismerésnek tekinti a Microsoft bejelentését

Dotkom

Az F-Secure elismerésnek tekinti a Microsoft bejelentését

Az F-Secure üdvözli, hogy biztonsági megoldásaival a Microsoft is hangsúlyt fektet a PC felhasználók biztonsági tudatosságának növelésére.

Az F-Secure örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a Microsoft kommunikációs munkájának köszönhetően nő a PC felhasználók táborának biztonsági tudatossága. A vállalat nagy elismerésnek tartja, hogy egy ipari óriás olyan szolgáltatásközpontú biztonsági koncepciót alkalmaz, amelyet elsőként az F-Secure vezetett be, és amely alapján Európa és Észak-Amerika 50 vezető internetszolgáltatójával együttműködve online szolgáltatásként kínál IT-biztonsági megoldásokat.

„A Microsoft bejelentése igazából elismerés számunkra, hiszen a vállalat azt a megközelítést alkalmazza, amelyet az F-Secure vezetett be, és vitt sikerre az elmúlt öt év során. A szolgáltatói megközelítés további támogatása várhatóan új lendületet ad a megoldásnak” – mondta Risto Siilasmaa, az F-Secure elnök-vezérigazgatója. „Az F-Secure biztonsági szolgáltatásait szoftverként és online szolgáltatásként is kínálja, viszont az online biztonsági szolgáltatások bevezetését hosszú tanulási folyamat előzte meg.”

Az F-Secure szerint egy átfogó PC biztonsági megoldásnak számos olyan elemet is kell tartalmaznia, amelyet a Microsoft bejelentése nem említ. Ilyen összetevők például a proaktív védelmi lehetőségek, a kémprogramok elleni felkészültség, a rootkit alkalmazások észlelése és azok a funkciók, amelyek az azonnali védelmet támogatják.

Az F-Secure megbízható, könnyen használható IT-biztonsági megoldásait több mint öt éve kínálja online szolgáltatásként. A megoldás olyan automatikus frissítéseket használ, amelyek bizonyítottan gyorsabban képesek reagálni az új fenyegetésekre, mint az iparág többi megoldása. Frissítési szolgáltatása nem csak a vírusadatbázist tartja naprakészen, hanem a szoftvert, a profilokat és a beállításokat is mindig a legújabb fejlesztéseknek megfelelően módosítja. Az F-Secure üzleti tevékenységének legnagyobb részét a vállalatok számára fejlesztett biztonsági megoldások teszik ki, de az utóbbi két évben a fogyasztói ágazatban is kimagasló növekedést ért el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák