Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az F-Secure elismerésnek tekinti a Microsoft bejelentését

Dotkom

Az F-Secure elismerésnek tekinti a Microsoft bejelentését

Az F-Secure üdvözli, hogy biztonsági megoldásaival a Microsoft is hangsúlyt fektet a PC felhasználók biztonsági tudatosságának növelésére.

Az F-Secure örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a Microsoft kommunikációs munkájának köszönhetően nő a PC felhasználók táborának biztonsági tudatossága. A vállalat nagy elismerésnek tartja, hogy egy ipari óriás olyan szolgáltatásközpontú biztonsági koncepciót alkalmaz, amelyet elsőként az F-Secure vezetett be, és amely alapján Európa és Észak-Amerika 50 vezető internetszolgáltatójával együttműködve online szolgáltatásként kínál IT-biztonsági megoldásokat.

„A Microsoft bejelentése igazából elismerés számunkra, hiszen a vállalat azt a megközelítést alkalmazza, amelyet az F-Secure vezetett be, és vitt sikerre az elmúlt öt év során. A szolgáltatói megközelítés további támogatása várhatóan új lendületet ad a megoldásnak” – mondta Risto Siilasmaa, az F-Secure elnök-vezérigazgatója. „Az F-Secure biztonsági szolgáltatásait szoftverként és online szolgáltatásként is kínálja, viszont az online biztonsági szolgáltatások bevezetését hosszú tanulási folyamat előzte meg.”

Az F-Secure szerint egy átfogó PC biztonsági megoldásnak számos olyan elemet is kell tartalmaznia, amelyet a Microsoft bejelentése nem említ. Ilyen összetevők például a proaktív védelmi lehetőségek, a kémprogramok elleni felkészültség, a rootkit alkalmazások észlelése és azok a funkciók, amelyek az azonnali védelmet támogatják.

Az F-Secure megbízható, könnyen használható IT-biztonsági megoldásait több mint öt éve kínálja online szolgáltatásként. A megoldás olyan automatikus frissítéseket használ, amelyek bizonyítottan gyorsabban képesek reagálni az új fenyegetésekre, mint az iparág többi megoldása. Frissítési szolgáltatása nem csak a vírusadatbázist tartja naprakészen, hanem a szoftvert, a profilokat és a beállításokat is mindig a legújabb fejlesztéseknek megfelelően módosítja. Az F-Secure üzleti tevékenységének legnagyobb részét a vállalatok számára fejlesztett biztonsági megoldások teszik ki, de az utóbbi két évben a fogyasztói ágazatban is kimagasló növekedést ért el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés