Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens rendszer Peking repülőterének

Dotkom

Siemens rendszer Peking repülőterének

A 2007 végére elkészülő létesítményt intelligens IT- és automatika-rendszerek fogják vezérelni.

A Siemens logisztika-automatizálásért felelős ágazata, a Logistics and Assembly Systems (L&A) 170 millió euró értékű megrendelést kapott a kínai főváros nemzetközi repülőterétől az új 3-as Terminál csomagszállító rendszerének megépítésére. Az új terminál révén a repülőtér kapacitása a jelenlegi 28 millióról 60 millió utas/évre növekszik.

A létesítendő csomagkezelő rendszerben, amely az egyik legmodernebb lesz a világon, 330 check-in pult kapcsolódik egy nagy sebességű konvejor rendszerhez, melynek teljes hossza 50 km.

A 2007 végére elkészülő létesítményt intelligens IT- és automatika-rendszerek fogják vezérelni, amelyek meggyorsítják a csomagkezelést. A poggyászkezelés zökkenőmentes megoldása a 2008-as pekingi olimpiai játékok lebonyolítása során különösen fontos lesz. Az L&A Délkelet-Ázsiában jelenleg két cargo-rendszeren és a szöuli Incheon repülőtér csomagkezelő rendszerén dolgozik.

Mint ismeretes, a Ferihegyi Repülőtér 1-es terminálja rekonstrukciójának keretében a csomagkezelő rendszer létesítésére a Siemens Rt. L&A ágazata kapott megbízást.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés