Connect with us

A Trend Micro felvásárolja az InterMute vállalatot

Dotkom

A Trend Micro felvásárolja az InterMute vállalatot

A Trend Micro tervei között szerepel az is, hogy az InterMute kémprogramvédelmi képességeit beépíti a vállalatok, kis- és középvállalkozások, valamint az egyéni ügyfelek számára kínált megoldásaiba.

A Trend Micro egyesült államokbeli leányvállalata megállapodást kötött az InterMute felvásárlására, annak átvilágítását követően. Az InterMute technológiája tovább fogja erősíteni a Trend Micro kémprogramvédelmi megoldásait a vállalati és magán ügyfelek számra.

„A Trend Micro továbbra is teljes mértékben arra összpontosít, hogy ügyfeleinek olyan biztonsági megoldásokat kínáljon, amelyek fejlettebb védelmet nyújtanak a kiszámíthatatlan, rosszindulatú fenyegetések ellen.” – mondta Eva Chen, a Trend Micro vezérigazgatója és társalapítója. „A kémprogramok folyamatosan fejlődnek és egyre több kárt okoznak, de mégsem lehet minden kémprogramot úgy kezelni, mint a vírusokat és férgeket. Az ügyfeleknek hatékony megoldásra van szükségük a kémprogramok eltávolítására, de ennek megoldási módjában rugalmasságot kell biztosítani számukra. Az InterMute felvásárlásával tovább erősödnek képességeink kémprogramvédelmi stratégiánk megvalósításában, hiszen az InterMute technológiája és termékei teljes mértékben kiegészítik a mi kínálatunkat. A közeljövőben várhatóan közös megoldásokat viszünk piacra.” – tette hozzá Chen.

„A biztonsági iparág nagy változásokon ment át 1999 óta, és a kémprogramok káros hatásai drámaian megnövekedtek. A jelenlegi körülmények kezdvezőnek bizonyulnak egy közös vállalkozás megvalósítására a Trend Micro vállalattal. Figyelembe véve a kémprogramokhoz hasonló fenyegetések összetettségét, valamint ügyfeleink igényét ezek kezelésének integrált és átfogó megközelítésére, a legjobb megoldásnak tűnik hogy egyesítjük erőinket és egy még fejlettebb, teljes körű megoldást dolgozunk ki ügyfeleink számára.” – mondta Ed English, az InterMute vezérigazgatója.

A Trend Micro megerősítette, hogy az InterMute különálló kémprogramvédelmi termékeit Trend Micro márkanév alatt szándékozik kínálni. A vállalat tervei között szerepel az is, hogy az InterMute kémprogramvédelmi képességeit beépíti a vállalatok, kis- és középvállalkozások, valamint az egyéni ügyfelek számára kínált megoldásaiba.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő