Connect with us

Allied Telesyn: hálózati kapcsolók – 113 százalékos növekedés

Dotkom

Allied Telesyn: hálózati kapcsolók – 113 százalékos növekedés

Megduplázta termékeinek forgalmát az Allied Telesyn.

A LAN switch piac 2004-es forgalmáról szóló részletes IDC jelentés szerint a végponttól végpontig terjedő ethernet/IP hálózati eszközök piacán az Allied Telesyn jelentős, 113 százalékos növekedést produkált az előző évi eredményéhez képest. A 2003-as 1,28 millió hálózati port értékesítése után a cég 2004-ben már 2,73 millió portot értékesített.
Az Allied Telesyn a piaci ütemnél háromszor gyorsabban növelte eladásait. Az átlagos európai, közel-keleti és afrikai együttes piaci fejlődés önmagában is erős, 36,5 százalékos növekedést mutatott: 42,6 millióról 58,2 millióra nőtt az értékesített hálózati portok száma 2004-ben. A nyugat-európai teljes LAN Switch piac többlet bevétele eléri a 4,2 milliárd amerikai dollárt.

„A nyugat-európai LAN kapcsolópiacon 2004 dinamikus év volt, mivel az eszközök Gigabit technológiára váltása jelentősen emelte a forgalmat.” – nyilatkozta Peter Hulleman, az IDC vezető elemzője, majd hozzátette: az ismert és meghatározó gyártók javarészt tartották, vagy enyhén növelték piaci részesedésüket, míg az Allied Telesyn és a D-Link kiugró növekedést produkált.

„Az Allied Telesyn egyedülálló választékot nyújt a stackable és a moduláris Layer 2 – 4 és Multilayer switch megoldásokból. Ezek az eszközök nagy teljesítményükkel, köztudottan jó megbízhatóságukkal, 10/100-as vagy gigabit portjaikkal ideális megoldást jelentenek bármely felhasználási környezetben. A vállalat 2004-ben erőteljes hangsúlyt fektetett a LAN kapcsolók kereskedelmére, 2005-ben pedig a Gigabit ethernet megoldásokat kezelik kiemelten, hogy a cég megfeleljen a piaci elvárásoknak.” – fejtette ki James White, az Allied Telesyn International marketing igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom