Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Motorola Ventures befektetése az Asylum Telecomban

Dotkom

A Motorola Ventures befektetése az Asylum Telecomban

Üzleti partnerei és képviselői globális hálózatán keresztül az Asylum zökkenőmentes megoldást kínál.

A Motorola még áprilisban jelentette be, hogy a társaság stratégiai kisebbségi befektetést hajtott végre az Asylum Telecom LLC társaságban, amely a kulcsrakész Internet-alapú kommunikációs megoldások globális szolgáltatója. Az Asylum Telecom jelentős kutató-fejlesztő és támogató bázist hozott létre Magyarországon.

A Motorola Ventures, a Motorola Inc. befektetésekkel foglalkozó divíziója kiemelten támogatja azokat az új technológiai cégeket, melyek a Motorola Tökéletes Mobilitás vízióját segítik megvalósítani. A Motorola Ventures értékpapír formájú befektetést hajtott végre az Asylum Telecom társaságban. A befektetés részleteit nem hozták nyilvánosságra.

Az Asylum olyan korszerű internetes kommunikációs technológiát fejlesztett ki, mellyel jelenleg több mint 25 országban szolgálja ki ügyfeleit. Az Asylum megoldásai jelentős előnyöket biztosítanak az ügyfelek számára, mivel lehetővé teszik, hogy nehézségek nélkül bővítsék meglévő kommunikációs infrastruktúrájukat olyan szolgáltatásokkal, amelyek korábban túl bonyolultak vagy nagyon drágák voltak.

Az Asylum termékportfoliója bárhol és bármikor létrehozható Internet-hozzáférést, hangszolgáltatásokat VPN-en (Virtual Private Network), összekapcsolt GSM/IP mobilszolgáltatást és azonnali üzenetküldő rendszereket foglal magában. Üzleti partnerei és képviselői globális hálózatán keresztül az Asylum zökkenőmentes megoldást kínál, beleértve a teljes OSS/BSS-rendszereket (működési és üzleti folyamatokat támogató rendszereket) is, kiküszöbölve a hagyományos integrálással és telepítéssel járó késedelmeket. A Motorola Ventures befektetését az Asylum elsősorban kutatásra-fejlesztésre összpontosítja és a jövőben is olyan megoldásokat fejleszt, amelyek még kényelmesebbé teszik a kommunikációt, a végfelhasználói költségek csökkentése mellett.

„A befektetéssel kapcsolatos döntésünket az alapozta meg, hogy az Asylum innovatív módon közelít a VOIP (Voice over IP) technológiához, valamint az, hogy képes tökéletes megoldást nyújtani felhasználói számára.” – mondta John O´Donohue, a Motorola Ventures európai, közel-keleti és afrikai ügyvezető igazgatója. „Ez a befektetés lehetővé teszi a társaság számára a robbanásszerűen fejlődő internetes telefontechnológiai- és videó-piacra befolyást gyakorló új lehetőségek kihasználását, és felgyorsítja a tökéletes mobilitással kapcsolatos elképzeléseink megvalósítását. Ez az első kockázati tőkebefektetésünk egy olyan vállalat vonatkozásában, amely jelentős kutató-fejlesztő és támogató bázissal rendelkezik Magyarországon, és amelynek komoly mérnöki háttere nagy benyomást tett ránk.”

„Különösen örömteli számunkra a Motorola befektetése.” – mondta Paul Cheng, az Asylum Telecom alapítója és elnök-vezérigazgatója. „A befektetés igazolja azt a víziónkat és azt a szándékunkat, hogy bármikor és bárhol elérhető, egyszerű, megbízható IP kommunikációs szolgáltatásokat nyújtsunk a vállalatok és a szolgáltatók számára. Örömmel segítünk a Motorola által célként kitűzött tökéletes mobil világ megvalósításában.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés