Connect with us

Hirdetés

technokrata

ZTE: hazánkban is nyomul a kínai telekom óriás

Dotkom

ZTE: hazánkban is nyomul a kínai telekom óriás

A ZTE Corporation részvénytársaság, Kína legnagyobb, tőzsdére bevezetett távközlési berendezés gyártó cége és piacvezető vezeték nélküli technológia szolgáltatója azt tervezi, hogy egy új, Közép- és Kelet-Európát kiszolgáló munkaerőforrás központot nyit Budapesten.

A központ, amely logisztikai és műszaki támogatást nyújt a ZTE gyorsan terebélyesedő európai tevékenységeihez, egyik bázisul szolgál a ZTE-nek a régióban működő, emberi erőforrásokkal, értékesítés-támogatással, marketinggel és karbantartással foglalkozó munkacsapatai részére.

˝Ez az új központ ideális helyen van számunkra ahhoz, hogy egész Közép- és Kelet-Európában ügyfeleink mellett dolgozhassunk.˝ – mondta Zhou Fuqiu úr, a ZTE Corporation részvénytársaság alelnöke. ˝A ZTE javát szolgálják majd azok a magas szintű humán erőforrások, amelyeket Magyarország bizonyára nyújtani fog˝.

A központ részletes terve és méretei azonban nagymértékben függnek a magyarországi piaci megjelenés mélységétől és lehetőségeitől.

˝Európai stratégiánk teljes mértékben a helyi lehetőségekre koncentrál: szorosabban működünk majd együtt a helyi partnerekkel, több helyi alkalmazottat toborzunk és központokat létesítünk Európában.˝ – tette hozzá az alelnök.

A bejelentésre a ZTE azon 3G roadshow-jának magyarországi programja nyitó napján került sor, mely turné egyes állomásaira sor került már Törökországban, Görögországban és Romániában, és amelyet még további hét országban rendeznek majd meg, többek között Franciaországban és Angliában is. A Corinthia Aquincum Hotel május 11-ei és május 12-ei látogatói első kézből láthatták a ZTE korszerű vezeték nélküli technológiáját és megoldásait a 3G korszak számára, ideértve a társaságnak az iparágban vezető WCDMA V3 rendszerét, a következő generációs hálózatokat és a 3G szolgáltatások széles körét is.

A ZTE magyarországi munkáját a múlt évben kezdte el, amikor szerződést írt alá az Invitellel, Magyarország második legnagyobb vezetékes telefonhálózat üzemeltetőjével ADSL modemek szállításáról. A ZTE több mint 10.000 ZXDSL 831A típusú modemet szállított már kilenc magyar megye előfizetői részére. A korszerű hálózat vezetékes telefonszolgáltatást, tárcsázásos, ISDN és ADSL Internet szolgáltatásokat biztosít.

A ZTE már 15 európai irodát létesített, és jelentős lépéseket tett az európai piacon. E hónap elején jelentette be a ZTE, hogy az ADSL készülékek egész világra kiterjedő szállítójává válik a világ minden részén 118,6 millió előfizetővel büszkélkedő France Telecomnak. Februárban jelentette be a ZTE az Alcatellel kötött szerződését, amely a ZTE CDMA Radio Access portfoliójának az Alcatel CDMA end-to-end megoldásaival történő ötvözését irányozza elő. Ugyancsak ebben az évben írt alá a ZTE egy kutatási és fejlesztési szándéknyilatkozatot a Portugal Telecommal és egy megállapodást a Skylinkkel, Oroszország legnagyobb CDMA üzemeltetőjével.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés