Connect with us

technokrata

Check Point: egységes biztonsági architektúra

Dotkom

Check Point: egységes biztonsági architektúra

A Check Point Software Technologies bemutatta NGX platformját, amely egységes biztonsági környezetet szolgáltat a határvédelmi, belső és web-biztonsági megoldások számára.

Az NGX platform egységes biztonsági architektúrájának köszönhetően mélyebb, szélesebb körű és intelligensebb Internet-biztonságával megváltoztatja a felhasználók Internet-biztonsági megoldásaikkal kapcsolatos véleményét.

Az NGX a Check Point VPN-, tűzfal- és felügyeleti megoldásainak új főverziója. Az olyan alapvető technológiákon felül, mint az Application Intelligence, SecureXL és a SMART felügyeleti-architektúra, új szolgáltatásokkal és kibővített funkcionalitással látja el a Check Point több mint húsz termékét. Az NGX platform néhány legjelentősebb fejlesztése:
• A határvédelem, belső és web-biztonság egységes felügyelete csökkenti a biztonsági felügyelet költségét, mivel az adminisztrátor központilag határozhatja meg és felügyelheti a határvédelmi, belső és web-biztonsági házirendet – és mindezt egyetlen konzolból.
• A kiterjesztett intelligens vizsgálati technológiák több hálózat- és alkalmazás-típust védenek meg több fenyegetéstől, biztosítva az üzleti adatok bizalmasságát. Ugyanakkor bővített lehetőségeket is kínálnak a beszédkommunikáció bizalmasságának és rendelkezésre állásának biztosítására.
• A fejlett VPN-képességek, mint pl. a dinamikus útválasztás, nagyobb hatékonysággal és kevesebb erőforrással teszik lehetővé a nagy és összetett hálózatok menedzselését a vállalatok számára.

“A különálló termékek, mint pl. tűzfalak mindenképpen segítséget nyújtanak a szervezet védelmében, azonban egyre kritikusabb jelentőségűvé válik, hogy a szervezet fogadja és feldolgozza a több biztonsági terméktől származó biztonsági információkat. Az átlagos vállalat számára teher a túl sok berendezés felügyelete, a vállalati biztonsági házirendek érvényesítése és monitorozása, valamint a fenyegetések megértése és azonnali megválaszolása,” mondta Chris Christiansen, az IDC Security Products and Infrastructure elnökhelyetteseSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp