Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP: nagy értékű szerveradomány

Dotkom

HP: nagy értékű szerveradomány

A HP újabb nagy értékű szerver adománya vidéki középiskoláknak.

Immár tíz éves hagyományát folytatva a HP Magyarország idén is több mint 20 vidéki középiskolának adományozott korszerű szervereket. Ezek a kiszolgálók ideális eszközei a modern információs rendszereknek, és hasznos segítséget nyújtanak az oktatási intézmények dinamikusan növő informatikai feladataihoz.

A HP Proliant szerverek a legelterjedtebbek Magyarországon, minden második itthon eladott ilyen számítógép a HP gyártmánya. A cég idei akciója részét képezi annak a kezdeményezésnek, amely azt szolgálja, hogy a felhasználók (diákok, vállalkozások, és általában az állampolgárok) mind jobban hozzáférhessenek az elektronikus közigazgatás, oktatás, pénzügyi szféra egyre fejlettebb szolgáltatásaihoz. Mindez gyorsabb ügyintézést, hatékonyabb és versenyképesebb vállalkozásokat, tájékozottabb diákokat jelent majd az országnak.

A mostani adománnyal együtt összesen jóval 200 fölé nőtt azon iskolák száma, akik a HP adományozó akciója során az elmúlt években szerverekhez jutottak. Budapesten a Petőfi Sándor Általános Iskola és Gimnázium, a Budai Speciális Szakiskola, a Kiss János Általános és Középiskola, és a Speciális Oktató és Fejlesztő Intézmény részesült az adományból.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés