Connect with us

Első ízben szerzett ICSA minősítést hazai szoftver

Dotkom

Első ízben szerzett ICSA minősítést hazai szoftver

Magyar termékként elsőként szerezte meg az ICSA Labs független tesztelő intézet minősítését a BalaBit IT Security által fejlesztett Zorp hálózati tűzfal rendszer – jelentette be a cég csütörtöki partnertalálkozóján.

A BalaBit rendes tavaszi partnertalálkozója idén több meglepetést is tartogatott a meghívott – 31 hazai rendszerintegrátort képviselő – szakemberek számára. Az időpont és a helyszín megválasztása alapján előre sejthető volt, hogy a BalaBit nem csupán találkozni, de együtt ünnepelni is készül viszonteladóival. Apropó több is adódott a cég öt éves születésnapjától kezdve az első külföldi iroda megnyitásáig; ám a hangsúly egyértelműen a Zorp sikeres ICSA auditja volt.

Az ICSA Labs által kiadott minősítés ipari szabványnak számít: megléte kötelező, hiánya azonnal pótlandó. Az intézet honlapján olvasható tájékoztató szerint a biztonságtechnikai szoftverek körében 95 százalékos az ICSA minősítés elterjedtsége. Ennek ellenére mégis van hírértéke a BalaBit bejelentésének, két szempontból is.

Egyrészt a Zorp hálózati tűzfalrendszer az első magyar termék, amely megszerezte az ICSA Labs ajánlását, ráadásul egyből a legszigorúbb, nagyvállalati kategóriában. Másrészt a Zorp az egyetlen tűzfal a piacon, melyet az ICSA alkalmazásszintű tűzfalként auditált.

„Miközben a szakma már jó ideje az alkalmazásszintű védelemtől hangos, az igazság az, hogy eddig még egyetlen versenytársunk sem tudott vagy mert ilyen funkciót felmutatni a kötelezőnek számító éves ICSA auditon. Mi vagyunk ennek a technológiának az úttörői, és ezt a tényt most már egy nemzetközi minősítés is alátámasztja.” – jelentette ki Györkő Zoltán üzletfejlesztési igazgató.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek

Dotkom