Connect with us

technokrata

A Safran első negyedéves eredményei

Dotkom

A Safran első negyedéves eredményei

2004. első negyedévéhez képes az értékesítés árbevétele 4,5%-os növekedést mutat.

A Safran Csoport a 2005. március 31-én véget ért első negyedévben 2.380 millió euró árbevételt ért el (IFSR szerint) és 2.480 milliót a francia számviteli szabályok alapján számolva. Ezek előzetes adatok a SAGEM és a Snecma értékesítési eredményeinek összegzése alapján. 2004. első negyedévéhez képes az értékesítés árbevétele 4,5%-os növekedést mutat.

A repülő hajtóművek üzletág árbevételének növekedését a szolgáltatások bővülése és a helikopter hajtóművek eladásának emelkedése okozta. A kommunikációs üzletág eredményei ellentmondásosak: míg a szélessávú kommunikációs eszközök (például: ADSL modemek, digitális set-top boxok) esetében erős növekedés tapasztalható, addig a mobiltelefon eladások csökkentek 2004. első negyedévéhez képest, amikor az értékesítés különösen erős volt.

A repülő felszereléseket gyártó üzletág esetében szintén növekedés figyelhető meg elsősorban a vezetékek, kerekek és fékek növekvő értékesítésének köszönhetően. A védelem és biztonságtechnika üzletág folyamatos növekedést könyvelhet el a légi rendszerek és a biztonságtechnikai eszközök területén.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp