Connect with us

technokrata

Digitális fotópályázat kiállítás a Millenárison

Dotkom

Digitális fotópályázat kiállítás a Millenárison

Fogyatékos fiatalok alkotásai láthatók ´A mi világunk´ című digitális fotópályázat kiállításán a Millenáris Parkban.

2005. május 10-én ünnepélyes eredményhirdetéssel nyílt meg a „A mi világunk” című digitális fotópályázat kiállítása a Millenáris Parkban. A meghívásos pályázatot az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatásával a Student Service Egyesület hirdette meg a 2004/2005 tanév második félévében a fogyatékos fiatalokkal foglalkozó oktatási intézmények osztályai számára.

A nyertes fotó és a közönségszavazáson legtöbb szavazatot kapott alkotás a helyszínen került kinyomtatásra, és most a további 20 legjobb képpel együtt megtekinthető a Millenáris Park eMagyarország pontján.

A pályázat célja, hogy az informatika és a digitális fotótechnika eszközeivel segítse elő a fogyatékos fiatalok társadalmi integrációját. Lehetőséget biztosít arra, hogy a fogyatékos fiatalok művészeti alkotásaikkal, és hétköznapjaik dokumentálásával felhívják magukra a figyelmet. A képekre az Interneten lehetett szavazni: az Ability Park honlapján és az eMagyarország pontokon.

A közönségszavazáson nyertes alkotó osztálya A0-ás méretben kinyomtatva és bekeretezve kapja meg a fotóját. A legjobb alkotás megjelenik 30.000 példányban ingyenes képeslapon.

A fotók és a pályázat részletei megtalálhatók az Ability Park honlapján.

A kiállítás megtekinthető a Millenáris Park Fogadóban 2005. május 10. és 24. között.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák