Connect with us

A Panda Software csatlakozik a Network Admission Control programhoz

Dotkom

A Panda Software csatlakozik a Network Admission Control programhoz

A Panda Software a NAC-nek megfelelő terméket bocsát ki vállalati munkaállomásokra a ClientShield with TruPrevent technológiájával, a harmadik negyedévben.

A Panda Software csatlakozott a Network Admission Control (NAC) (Hálózati Belépés Ellenőrző Program) – egy a Cisco által vezetett iparág- kezdeményezéséhez, mely segíti az olyan megfelelő biztonsági intézkedések végrehajtását, mely a vállalati hálózatban megakadályozza a rosszindulatú programok terjedését, amelyek megpróbálnak hozzáférni a hálózati erőforrásokhoz. Ennek a biztonsági előírásnak a követésével képesek korlátozni a vírusok és egyéb fenyegetések által okozott lehetséges károkat.

A Cisco Trust Agent beépülésével, és a Panda Software rosszindulatú szoftverek elleni csúcstechnológiája révén mindkét vállalat ügyfelei számára jelentős előnyt jelent ez az extra védelem az internetes fenyegetésekkel szemben. A NAC technológia ellenőrzi minden olyan eszköz biztonsági szintjét, mely a helyi hálózathoz csatlakozhat, és ha az nem felel meg a meghatározott biztonsági rendnek, nem engedélyezi számára a hozzáférést. Ez megakadályozza a rosszindulatú szoftverek terjedését és segít a vállalatok hálózatait biztonságosabbá tenni.

A NAC program kulcsfontosságú része a Cisco Self-Defending Network (Cisco Önvédelmi Hálózat) biztonsági stratégiájának, mely segíti az ügyfelek hálózatainak azonosítását, és megelőzi a kártékony programok terjedését.

A ClientShield with TruPrevent technológia blokkolja a kéretlen levelek bejutását és védelmet nyújt a hackerek ellen, kémprogramokkal, a tárcsázó programokkal, megtévesztésekkel, viccekkel stb. szemben. A ClientShield egy extra védelmi szintet biztosít a vállalatoknak a TruPrevent technológiája révén. Ez a megelőző technológia észleli és blokkolja az ismeretlen vírusokat és betolakodókat, gátolva az olyan gyorsan terjedő programférgeket, mint a Sasser, Mydoom vagy SQLSlammer.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom