Connect with us

technokrata

Elismerés a Check Point végpont-biztonsági megoldásának

Dotkom

Elismerés a Check Point végpont-biztonsági megoldásának

A Check Point Integrity végpont-biztonsági megoldása komoly elismerést kapott a Frost & Sullivantől.

Az ipari elemző cég a kiemelkedő piaci részesedés, bevétel-növekedés, nyereségesség, valamint piaci és technológiai innováció elismeréseképpen adományozta nagyhírű Global Market Leadership díját a Check Pointnak. Mindezeken túl, a Frost & Sullivan 2005. áprilisi, „A világ végpont-biztonsági piacai” című jelentésének megállapításai szerint a Check Point 2004-ben a legnagyobb piaci részesedés megszerzésével és megrendelőinek, valamint értékesítési partnereinek való szállítási képessége miatt a végpont-biztonság világpiacának vezetőjévé vált.

A Frost & Sullivan díjai a regionális és globális piac vezető vállalatainak kivételes iparági eredményeit ismerik el. A Frost & Sullivan 28 végpont-biztonsági megoldás-gyártó piaci részesedését, bevétel-növekedését, nyereségességét és innovációs adatait elemezte, és úgy találta, hogy az összes versenytárs közül a Check Point áll a vezető helyen.

A Frost & Sullivan Global Market Leadership díján felül a Check Point Integrity ebben az évben a következő iparági elismerésekben is részesült:
• Endpoint Security Evaluation Winner, Information Security Magazine – Az Integrity megoldás a tesztek során fej-fej mellett versenyzett öt más biztonsági megoldás-gyártó termékével, és kiemelkedő eljárás-kezelése, alkalmazhatósága/méretezhetősége, szabványossága, telepíthetősége és biztonsága okán a legtöbb pontot nyerte el.
• Best Enterprise Security Solution, SC Magazine – Az SC Magazine 2005-ös Global Awards programja 35 biztonsággal kapcsolatos kategóriában több mint 1 000 termék és szolgáltatás jelölését fogadta el, és a kiadvány ítélőbizottsága a Check Point Integrity-t nevezte meg a 2005. év legjobb vállalati biztonsági megoldásaként.
• eWeek Excellence Awards Finalist, eWeek Magazine – Az elismerések olyan gyártókat ismertek el, amelyek megfeleltek a mai szigorú vállalati IT-követelményeknek. Az Integrity a sérülékenység-felmérés és –javítás területén kapott elismerést.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

SEQ-SPORT-INHANDS-03
OMEN 15 Laptop 2

Laptop

Brutálisak lettek a HP új gamer laptopjai

2019. szeptember 21. szombat
Cat B26_2

SmartPhone

A Cat Phones piacra dobott egy majdnem törhetetlen mobilt

2019. szeptember 21. szombat
Mate 30 Series

SmartPhone

Itt az új Huawei mobilcsalád! Mate 30 a porondon

2019. szeptember 20. péntek
TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap

Dotkom