Connect with us

Hirdetés

technokrata

ORCHI – a ´középen terjeszkedő´

Dotkom

ORCHI – a ´középen terjeszkedő´

Az ADM Informatikai Kft.-t a nagyvállalati dokumentumkezelő rendszerek egyes számú hazai fejlesztőjeként ismeri a szakma és a piac. Az ADM most a megerősödött hazai középvállalkozások, és a legnagyobb pénzpiaci szereplők felé tör. A kihívás egyértelmű: a térség piacvezető EDMS cégévé válni.

Az ADM 2004-es új fejlesztéseivel a hagyományos papíralapú (ORCHI v5.6) és az elektronikus dokumentumok (ORCHI email-Center) egységes iktatási, archiválási és workflow-management megoldásait kínálja.

„A több száz, vagy sok esetben az ezer feletti felhasználói számot is meghaladó nagyvállalati jelenlétünket új kihívások színesítik.” – mondta Szathmáry Gyula, a cég kereskedelmi igazgatója.

A tét jelentős: a következő években az 1 és 20 milliárd forint közötti éves forgalommal bíró gazdasági szegmens további erősödése prognosztizálható. Ezek a piaci szereplők a korábbiaknál hatékonyabb adatbiztonsággal, iratanyagaikkal, és elektronikus adattartalmaikkal összefüggő dokumentumkezelési és minőségbiztosítási megoldásokat keresnek, célberuházásaik 20%-ot is meghaladó növekedését jelzik az új EU-s országokkal foglalkozó gazdasági szakértők.

„Legnagyobb ügyfeleink a határainkon belül és azon túl is rohamosan bővülnek. A magyar tőkét is bevonó nehézipar, telekommunikációs és banki szféra expanziója a magyar IT-fejlesztésben résztvevő cégek lehetőségeit a továbbiakban is meghatározzák.” – foglalta össze az ADM kilátásait Csendes Balázs ügyvezető igazgató.

Középen, az iparban…
A fentiek nem példa nélküli általánosítások. Az ADM legfrissebb hazai sikerei szinte kivétel nélkül a fenti piaci szegmens érintettjei körül rajzolódnak ki. Átfogó, 2005-ben kialakítandó informatikai-biztonsági rendszer bevezetés mellett, a cég teljes dokumentumkezelésének megoldására is megbízást adott egy budapesti székhelyű, de a magyar fejlesztő-gyártó bázisa mellet már a Távol-Keleten és Dél-Amerikában is saját vállalatokat létrehozni képes közép-vállalkozás, mely a védett magyar szabadalmak alapján előállított high-tech orvosbiológiai hatóanyagok gyártására és értékesítésére szakosodott.

„Az ADM Informatikai Kft. közel fél évig tartó gondos kiválasztásával egy számunkra új típusú megoldás bevezetéséről, cégünk dokumentációs adminisztrációjának és informatikai biztonsági megoldásának harmonikus megteremtéséről döntöttünk.” – kommentálta a december elején kötött szerződés létrejöttét a vállalkozás ügyvezetője.

„Több hazai cég a „kóla-recept” imázsához hasonló, vagy még azt is meghaladó gondosságot mutat a saját magkompetenciáit jelentő védett ipari megoldásai körül. Ők – érthetően – a megbízható, közép- és felsőkategóriás referenciákkal rendelkező hazai IT-cégek megrendelői maradnak a jövőben is. Elsődleges fontosságúvá váló DMS piacot érzünk bennük, minden további fejlesztéseink őket is célozzák 2005-ben.” – fejtette ki Szathmáry Gyula az ADM-től.

Sok ügyfél, egységes szerződéskezelés…
Az ADM fejlesztői másik fontos kihívással is szembekerültek. A pénzügyi szektor nagybanki, ingatlanhitelezési és biztosítói területeinek meghódítását fejlesztői potenciáljuk komplexebb kihasználásától várják el. Meghívásos, többfordulós tender eredményét hirdette novemberben az egyik jelentősen expandáló hazai nagybank is.

„Bankunk határozott célja, hogy a lakossági piacának erősítését ne csak a fiókjaink számának rohamos bővítésével, hanem az ügyfeleink egységes és gyors kiszolgálásával is támogassa. Az ADM ajánlata a legnagyobb globális gyártók képviseleteit utasította maga mögé, így nyerték meg a bank tartalom-menedzsmentjének és bővülő végpontjainak egyik fontos megoldásáról szóló tenderét.” – mondta el a banki projekt vezetője.

„A közel 4 hónapos munkát – kölcsönös elégedettség esetén – szeretnénk a 2005-2006-os üzleti évekre is kiterjeszteni. A bank munkatársai által a tárgyalási szakaszban mutatott átfogó szakmai és pénzügyi rugalmasság, szakértőik sokoldalúsága, és a projekt korszerű belső menedzsmentje nekünk is fontos iskolapélda! A nagybankok mellett a kisebb fiókmennyiséggel, illetve a centralizált iratkezeléssel induló közepes méretű pénzintézetek között is több projektunk indul 2005-ben. Egységes rendszereink (ORCHI), új referenciáink biztos alapot jelentenek a következő üzleti év sikereihez.” – fejezte be Csendes Balázs, az ADM ügyvezetője.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés