Connect with us

technokrata

Magyar Telekom: a Cégbíróság bejegyezte

Dotkom

Magyar Telekom: a Cégbíróság bejegyezte

2005. május 6-ától hivatalosan is Magyar Telekomra változott a Matáv.

A Cégbíróság 2005. május 6-án bejegyezte a Matáv nevének megváltozását, így ettől a naptól a társaság teljes neve Magyar Telekom Távközlési Részvénytársaság, rövidített neve Magyar Telekom Rt. Ugyanezen a napon indult az arculatváltás is: megnyíltak az első T-Pont üzletek, és a Magyar Telekom országszerte közel 80 ezer virágot osztott szét 15 város legforgalmasabb csomópontjain.

A cégbíróság a Matáv névváltoztatásával egy napon bejegyezte a Matáv internetes leányvállalata, az Axelero és kábeltelevíziós leányvállalata, a MatávkábelTV új nevét is. Az Axelero új cégneve T-Online Magyarország Internet Szolgáltató Részvénytársaság, rövidített neve T-Online Magyarország Rt. A MatávkábelTV új cégneve T-Kábel Magyarország Kábeltelevíziós Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, rövidített neve T-Kábel Magyarország Kft.

2005. május 6-ától elindult a csoport arculatváltása is, megkezdődött a logók, színek, arculathordozók cseréje. A Magyar Telekom ezt az alkalmat úgy igyekezett emlékezetessé tenni, hogy országszerte magenta színű korallvirágot kaptak az emberek az utcán, “T” logóval ellátott kaspókban. A Magyar Telekom 15 város (Kecskemét, Pécs, Miskolc, Székesfehérvár, Győr, Debrecen, Nyíregyháza, Szolnok, Szombathely, Kaposvár, Tatabánya, Zalaegerszeg, Szekszárd, Eger, Budapest) legforgalmasabb csomópontjain közel 80 ezer virágot osztott szét.

Szintén ezen a napon nyitotta meg a Magyar Telekom Csoport bolthálózatának első hét “T-Pont” üzletét (Budapesten a Mammut, az Árkád és a Duna Plaza üzletközpontokban, Székesfehérváron, Debrecenben, Tatabányán és Békéscsabán). Június 8-ig további 11 “T-Pont” bolt nyílik országszerte.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák