Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bővítette termékpalettáját az LLP Budapest

Dotkom

Bővítette termékpalettáját az LLP Budapest

Vision for Axapta: felhasználóbarát jelentéskészítő a vállalatirányításban.

A Vision jelentéskészítő csomagot ma már a világ 158 országában 75.000 felhasználó alkalmazza. A nemzetközi üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő LLP Budapest révén már itthon is elérhető ennek a jelentéskészítő és elemző eszköznek az a módozata, amely a Microsoft Axapta vállalatirányítási rendszert használó szakemberek számára jelent óriási segítséget munkájuk során. A Vision for Axapta-val így a cégek saját maguk is olyan testre szabott riportokat készíthetnek, amelyek nemcsak az operatív munkavégzést segítik, de a stratégiai döntéshozatalt is megkönnyítik.

A Kelet- és Közép Európában üzleti és pénzügyi szoftvermegoldások forgalmazójaként ismert LLP Csoport már több éve foglalkozik a Microsoft Business Solutions megoldásokkal. Sőt, az általa végzett bevezetések során már több éve dolgozik a Vision jelentéskészítővel is, ami eddig csak a Sunsystems alkalmazásához volt elérhető.

Az LLP ez idő alatt több nagy volumenű projekten dolgozott és oktatta a felhasználókat Magyarországon és a régióban egyaránt. Így például a KPMG összesen 11 irodája alkalmazza összetett riportjai elkészítéséhez a vállalatirányítási rendszeréhez kapcsolt Vision jelentéskészítő eszközt. A KPMG visszajelzése szerint a szoftver lehetőséget nyújt hatékonyságának növelésére, üzleti tevékenységei ellenőrzésére és nagymértékben támogatja jelentési szabványaikat is. Ezen kívül segítséget nyújt vezetőinek az üzleti tendenciák elemzésében és a pénzügyi adatok értékelésében.

Az elmúlt években hasonló előrelépést jelentett a Corinthia Grand Hotel Royal szálloda pénzügyesei számára is, amikor az LLP szakemberei a Vision vezetői információs rendszert bevezették. Ennek segítségével az anyacég felé küldendő jelentések elkészítésére fordított munkanapok száma jelentős mértékben lecsökkent.

„A Vision több mint egy jelentéskészítő megoldás, hiszen a dinamikus adatelemzést is lehetővé teszi. Nagy előnye abban rejlik, hogy a felhasználók néhány napos tréning után programozás nélkül készíthetik el testre szabott jelentéseiket, s ezzel rendkívüli módon segítik az Axapta vállalatirányítási rendszerből kinyerhető adatok üzleti szempontból való elemzésének lehetőségét.” – mondta Barbara Dreska, az LLP Csoport és az LLP Budapest ügyvezető igazgatója.

Néhány jellemző példa a Vision for Axapta gyakorlati előnyei közül:

  • Mérhetővé válik az üzleti célok teljesülése, a főbb teljesítménymutatók valós idejű vizsgálata lehetővé teszi az azonnali beavatkozást és kiértékelhető a vállalat összteljesítménye a stratégiai tervhez képest.
  • A Vision segítségével gyorsan és könnyen összeállíthatók a nemzetközi sztenderdeknek (UK GAAP, IFRS, stb.), megfelelő riportok; az anyavállalat, valamint a helyi vezetőség és hatóságok által előírt jelentések, melyek az igények változásával gyorsan módosíthatók.
  • Az eddigi eszközökkel a mérleg- és eredménykimutatás alapjelentés elkészítése több órát vett igénybe, most mindössze fél óra alatt komplett, dinamikus riportok készíthetők lefúrási lehetőségekkel. A későbbiekben mindez egy gombnyomással lehívható különböző dimenziókra bontva.
  • Maximálisan testre szabott profitelemzés készíthető különböző dimenziók szerint (pl. vevőkre, cikkekre, időszakra, stb.), drill-down funkcióval kombinálva. A riportok különféle nézetben is elmenthetők.
  • A Vision az Axapta Projekt moduljával is maximálisan együttműködik. Segítségével jól láthatók például a tervezett és a tényleges költségek, valamint a bevételek közötti különbségek.
  • A Vision moduljainak többsége a legáltalánosabban elterjedt felhasználói felületet, a Microsoft Office-t használja, ezáltal könnyen elsajátító a rendszer működése.
  • Az elkészített jelentések Weben keresztül is elérhetők.
  • Lehetőség van az elemzési, riportolási folyamatok automatizálására, ütemezésére. Például a rendszer heti/napi gyakorisággal jelentést küldhet a költséggazdáknak költségeik alakulásáról és figyelmeztet, ha túllépték a megengedett keretet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés