Connect with us

technokrata

A Samsung fáklyavivőket keres

Dotkom

A Samsung fáklyavivőket keres

A Samsung, mint a 2006-os Torinói Olimpiai Fáklyás Váltófutás egyik fő szervezője és támogatója, világszerte meghirdeti akcióját a váltófutás résztvevőinek kiválasztására.

A Téli Olimpia felvezető eseményén, a nemzetközi érdeklődés középpontjában álló Váltófutáson több mint tízezer fáklyavivő vesz majd részt, akik közül 1.900 futó a Samsung delegáltja lesz. A hatvannégy napon át tartó Fáklyás Váltófutás 2005. december 8-án veszi kezdetét. A láng, Olaszország minden tartományát bejárva, 11.300 kilométer megtétele után 2006. február 10-én éri el úti célját.

A Samsung 2005. májusa és júniusa között, világszerte kommunikációs kampányok segítségével választja ki a futókat. A vállalat reményei szerint a negyvenkét országban lezajló kiválasztási kampányok előremozdítják a népek közötti barátság és béke, valamint a kölcsönös tisztelet kialakulását, illetve megszilárdulását.

A Samsung feltett szándéka, hogy ne csak a professzionális sport csillagait, de hétköznapi embereket is megajándékozzon a Váltófutásban való részvétel életre szóló élményével. A vállalat ezért olyan fáklyavivő-jelöltek jelentkezését várja, akik eddigi tevékenységükkel bebizonyították: az olimpiai eszme jegyében élik mindennapjaikat. A kiválasztandó résztvevőknek életvitelükben olyan olimpiai értékeket kell megjeleníteniük, mint a béke, a szolidaritás, a testvériség vagy a bátorság.

A Samsung által kiválasztott fáklyavivők listáját 2005 októberében hozzák nyilvánosságra.
A 765 milliméter magas, 108 milliméter átmérőjű és 2,85 kilogramm tömegű Olimpiai Fáklya designja a világhírű formatervező cég, a Pininfarina nevéhez fűződik, amely Itália gazdag művészeti és kulturális hagyományaiból merített a Fáklya terveinek elkészítésekor.

A Samsung a Váltófutás által érintett összes olaszországi városban látványos elemekkel, például az utcákon végigvonuló karavánokkal, ünnepségekkel hívja fel a lakosság és a média figyelmét az eseményre.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek