Connect with us

Siemens a városlakókért

Dotkom

Siemens a városlakókért

A Siemens Business Services megkönnyíti a városlakók életét.

Az SBS, a Siemens IT-szolgáltató ágazata főszponzora a Metropolis-nak. Ez a szervezet, amely május 11-e és 15-e között azonos nevű nemzetközi városkongresszust tart Berlinben, a világ 80 fővárosát, illetve milliós nagyvárosát egyesíti.

A rendezvényen az SBS előadások, workshopok és kirándulások keretében olyan megoldásokat mutat be, amelyek a városi életet kellemesebbé teszik. Három úttörő projekt áll ezek előterében: parkolójegyek váltása mobiltelefonról, menetjegyek megvásárlása ugyancsak handy segítségével, és városi call-center létrehozása.

Az első témában Berlinben (Németországban elsőként) február óta folyik pilot projekt, Bécsben és tíz további osztrák városban pedig már autósok tízezrei veszik igénybe a parkolásnak ezt a kényelmes és a városok számára biztos befolyó bevételt hozó megoldását. Vogtland körzetben több mint 25.000 vonat- és buszjegyet adtak el már ezen a módon, amely jól szolgálja az utasok kényelmét, és jótékony hatással van a közlekedési vállalatok költségszintjére is. A Köln városában működő, díjnyertes call-center megoldás a lakosság és a városi hivatalok jobb kapcsolatát eredményezi: több mint 100 ügynök dolgoz fel havonta körülbelül 100.000 telefonhívást és e-mail üzenetet, melyek 80%-át azonnal meg is válaszolják. Az ügyfeleknek – bármiről is van szó – csak egyetlen központi hívószámot kell ismerniük.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom