Connect with us

technokrata

Magyar Telekom: aki a virágot szereti…

Dotkom

Magyar Telekom: aki a virágot szereti…

Virággal kedveskedett a Magyar Telekom.

Megkezdődött Magyarország legnagyobb márkaváltása, a Matáv Csoport nevet váltott. A név- és márkaváltás kommunikációjának részeként a vállalatcsoport május 6-án, pénteken rózsaszín szirmú (márkázott) cserepes virággal ajándékozta meg az ország 15 nagyvárosának frekventált pontjain a járókelőket és az autósokat.

A Matáv Rt. új cégneve Magyar Telekom Rt. lett, a cégcsoport egyes üzletágai pedig felvették a nemzetközi T-márkákat: T-Com (korábban Matáv Vezetékes Szolgáltatások Üzletág), T-Online (korábban Axelero), T-Mobile, T-Systems (korábban Matáv Üzleti Szolgáltatások Üzletág), illetve T-Kábel (korábban MatávkábelTV).

A lakosság több területen is érzékeli majd a márkaváltás előnyeit, melynek központjában a termékfejlesztés és az ügyfélkiszolgálás áll. A Magyar Telekom látványos és egyedi eszközökkel kommunikálja a márkaváltást. Május 3-án vette kezdetét az a marketingkommunikációs kampány, mellyel a Magyar Telekom nevet és az új márkákat ismertetik meg a lakossággal. A kampány egyik „legkedvesebb” elemeként május 6-án országszerte 15 városban magenta színű (a magenta szín a T-márkák meghatározó arculati jegye), márkázott cserepes virággal ajándékozta meg a Magyar Telekom a járókelőket és az autósokat.

A virág-ajándékozás helyszínei: Budapest, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák