Connect with us

LIBRA3S for SAP Business One országos szakmai verseny

Dotkom

LIBRA3S for SAP Business One országos szakmai verseny

Az idén 15. alkalommal rendezett a Volán Elektronika Rt. országos szakmai versenyt középiskolák számára gépi könyvelésből. Az Oktatási Minisztérium fővédnöksége és a Pénzügyminisztérium védnöksége alatt szervezett megmérettetésen 12 középiskolai csapat vett részt, és több mint félmillió forint értékű díjat osztottak ki.

A jövő számviteli szakértőinek képzése már a középiskolában megkezdődik. A Volán Elektronika Rt. az elmúlt 15 évben több mint 100 hazai közgazdasági szakközépiskolát támogatott LIBRA gazdálkodásirányítási megoldásával. A kezdeményezés keretein belül az iskolák díjmentesen juthattak a szükséges szoftverhez, és a diákok minden évben országos versenyen mérhették össze tudásukat.

Az idei versenyen a LIBRA3S for SAP Business One könyvviteli moduljaiban kellett jártasságukat bizonyítania a résztvevő tizenkét három fős csapatnak. A versenyre az ország minden pontjáról érkeztek diákok és felkészítő tanáraik. Az első két helyezett csapat a Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskolából került ki, míg a harmadik helyen a szolnoki Vásárhelyi Pál Közgazdasági Szakközépiskola csapata végzett. Az első három helyezettnek és a verseny többi résztvevőinek a Volán Elektronika Rt., az Oktatási Minisztérium és a Pénzügyminisztérium közösen több mint félmillió forint pénzjutalmat ajánlott fel.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom