Connect with us

IP-telefónia kicsiknek is: újabb Avaya fejlesztések a KKV szektornak

Dotkom

IP-telefónia kicsiknek is: újabb Avaya fejlesztések a KKV szektornak

A fejlesztést eleve a célcsoport számára optimalizálták.

Elsősorban kis- és középvállalatoknak szánt Internet alapú, átfogó kommunikációs megoldáscsomag továbbfejlesztésével jelentkezett az Avaya. A fejlesztés, bár technológiájában is tartalmaz újszerű elemeket, elsősorban abban jeleskedik, hogy eleve a célcsoport számára optimalizálták.

Az IP-telefónia bevezetése óta – mint minden új technológia – egyre olcsóbb, használata pedig egyre gazdaságosabb. Mára a kis- és középvállalatok is mérlegelik a bevezetését, hiszen a technológia alkalmazása azon túl, hogy az általa kínált széleskörű szolgáltatások javítják a vállalat versenyképességét, a kommunikációs költségek jelentős csökkentésével is járhat. Ezt felismerve ajánlja az Avaya kifejezetten a KKV szektor számára az IP Office (IPO) megoldáscsomagot.

Az all-in-one fejlesztés gyakorlatilag korlátlan kommunikációs lehetőséget kínál, miközben ennek költségei messze elmaradnak attól, amennyibe ez a hagyományos technológiával kerülne, sőt a cégek eddigi telefonszámlája is jelentősen csökkenthető. A rendszer nem csak hang- és adatkommunikációt bonyolít egyetlen csatornán, de külön kommunikációs hálózatra sincs szükség, hiszen minden adatátvitel a már meglévő céges hálózaton keresztül zajlik.

Ezzel jelentősen csökkenthető a telephelyek közötti kommunikáció költsége, és számos szolgáltatás (például konferencia beszélgetés, ügyfélkapcsolat kezelés, üzenet közvetítés) a saját rendszeren keresztül is elérhető, amelyekért korábban a szolgáltató cégeknek kellett havidíjat fizetni. Nincs többé elmulasztott hívás, hiszen az IPO nemcsak fejlett üzenetkezelő rendszerrel segíti felhasználóit, hanem lehetőséget teremt arra is, hogy a céges telefonhálózatba érkező hívásokat bárki, akár külföldön, mobilkészüléke segítségével intézze, miközben a belső hálózat minden szolgáltatása rendelkezésére áll éppúgy, mintha az irodában ülne. Ezen kívül támogatja a távmunkát – otthonról rákapcsolódva a céges hálózatra is igénybe vehető minden szolgáltatás.

Az IPO alkalmazkodva a kis- és közepes vállalatok működéséhez akár a korábbi rendszer megtartása mellett is könnyedén üzembe helyezhető, ezzel biztosítva a korábbi beruházás védelmét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő