Connect with us

Új, Turion 64 mobil technológiát támogató noteszgépek

Dotkom

Új, Turion 64 mobil technológiát támogató noteszgépek

A Fujitsu Siemens Computers bevezette AMD Turion 64 mobil technológiát támogató AMILO A7645 noteszgépét.

Az új AMD processzorok nagy teljesítményhez és maximális mobil szabadsághoz juttatják a felhasználókat. Nagyobb teljesítményük és kisebb energiafogyasztásuk révén az új Turion processzorok használata a felhasználók és a környezet szempontjából egyaránt előnyös. A kis fogyasztású CPU-k megnyújtják az újratöltések közötti akkumulátor-üzemidőt. A Turion processzoros AMILO noteszgépeknél a vezeték nélküli adatkommunikációs képességek az alapkiépítés részeként állnak rendelkezésre. A Windows XP Service Pack2 javítócsomaggal felszerelt rendszerek a fejlett Enhanced Virus Protection szoftvert is futtatják.

„Az új noteszgépekkel sokkal élvezetesebbé válik a mobil számítógép használat” – nyilatkozta Herbert Schönebeck, a Fujitsu Siemens Computers otthoni számítástechnika üzletágának alelnöke. „Az AMD Turion 64 mobil processzorokkal dolgozó AMILO noteszgépek biztosítják azt a nagy teljesítményt és kivételesen hosszú akkumulátor-üzemidőt, amelyre a végfelhasználóknak utazás közben is szükségük van a professzionális multimédiás jellemzők támogatásához.”

„A Fujitsu Siemens Computers és az AMD valódi mobil függetlenséget kínál a felhasználóknak” – mutatott rá Giuliano Meroni, az AMD EMEA-régióbeli értékesítésért és marketingért felelős alelnöke. „Az AMD Turion 64 mobil technológiát támogató, megbízható, kompatibilis és nagy teljesítményű noteszgépek minden bizonnyal kedvező fogadtatásra találnak majd a Fujitsu Siemens Computers ügyfelei körében. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Fujitsu Siemens Computers-szel közösen léphetünk piacra új processzorunkkal.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő