Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, Turion 64 mobil technológiát támogató noteszgépek

Dotkom

Új, Turion 64 mobil technológiát támogató noteszgépek

A Fujitsu Siemens Computers bevezette AMD Turion 64 mobil technológiát támogató AMILO A7645 noteszgépét.

Az új AMD processzorok nagy teljesítményhez és maximális mobil szabadsághoz juttatják a felhasználókat. Nagyobb teljesítményük és kisebb energiafogyasztásuk révén az új Turion processzorok használata a felhasználók és a környezet szempontjából egyaránt előnyös. A kis fogyasztású CPU-k megnyújtják az újratöltések közötti akkumulátor-üzemidőt. A Turion processzoros AMILO noteszgépeknél a vezeték nélküli adatkommunikációs képességek az alapkiépítés részeként állnak rendelkezésre. A Windows XP Service Pack2 javítócsomaggal felszerelt rendszerek a fejlett Enhanced Virus Protection szoftvert is futtatják.

„Az új noteszgépekkel sokkal élvezetesebbé válik a mobil számítógép használat” – nyilatkozta Herbert Schönebeck, a Fujitsu Siemens Computers otthoni számítástechnika üzletágának alelnöke. „Az AMD Turion 64 mobil processzorokkal dolgozó AMILO noteszgépek biztosítják azt a nagy teljesítményt és kivételesen hosszú akkumulátor-üzemidőt, amelyre a végfelhasználóknak utazás közben is szükségük van a professzionális multimédiás jellemzők támogatásához.”

„A Fujitsu Siemens Computers és az AMD valódi mobil függetlenséget kínál a felhasználóknak” – mutatott rá Giuliano Meroni, az AMD EMEA-régióbeli értékesítésért és marketingért felelős alelnöke. „Az AMD Turion 64 mobil technológiát támogató, megbízható, kompatibilis és nagy teljesítményű noteszgépek minden bizonnyal kedvező fogadtatásra találnak majd a Fujitsu Siemens Computers ügyfelei körében. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Fujitsu Siemens Computers-szel közösen léphetünk piacra új processzorunkkal.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés