Connect with us

technokrata

XXI. századi hálózat az Ericssontól

Dotkom

XXI. századi hálózat az Ericssontól

Az Ericssont választotta kiemelt szállítójának a BT XXI. századi hálózatának telepítésére.

Az Ericsson telefonos softswitch (programozható kapcsolóberendezés) megoldása stratégiai szerepet játszik a British Telecom (BT) XXI. századi, teljesen IP-alapú hálózatának (21CN) fejlesztésében. A BT nyilatkozata, miszerint az Ericssont választotta kiemelt szállítójának, megerősíti az Ericssonnak a továbbfejlesztett megoldások szállítójaként betöltött pozícióját.

A BT bejelentette, hogy jó nevű, kiemelt szállítókkal kíván a 21CN-re vonatkozó megállapodásokat kötni a nyár folyamán.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a BT az Ericssont választotta kiemelt szállítójának, a XXI. századi hálózat i-csomópontjának szállítására.” – jelentette ki Carl-Henric Svanberg, az Ericsson elnök-vezérigazgatója. „Ez presztízsértékű projekt vállalatunk számára. Újfent bizonyítja, hogy a BT továbbfejlesztett és innovatív szolgáltatások kifejlesztésére törekszik, és jelentős befektetéseket eszközöl a brit távközlési piac területén.” – tette hozzá.

A BT 21CN kezdeményezése a világ legfontosabb és legambiciózusabb távközlési projektjei közé tartozik. Az Ericsson innovatív és rugalmas megoldást szállít a BT-nek, amely kielégíti a BT igényeit, illetve támogatja a konvergens multimédiás hálózatra vonatkozó elképzelését.

A BT-nek a jövőt megcélzó 21CN beruházása élénkíti a rétegzett architektúra globális fejlődését és telepítését. A rétegzett architektúra szállítja a telefonos, adatátviteli és multimédiás szolgáltatásokat. A stratégia a hálózat konszolidálásából adódó gazdasági előnyt is jelent, hiszen a hálózat megőrzi teljes körű működési rugalmasságát, miközben megfelel a tetszőleges bővíthetőség, rugalmasság és távközlési szintű szolgáltatásminőség támasztotta szigorú követelményeknek.

A BT döntése, hogy az Ericssont választja és kéri fel jelentős részvételre ebben az úttörő jelentőségű projektben, ismét aláhúzza a vállalat az Egyesült Királyságban elért pozíciójának jelentőségét. Ezen kívül hozzájárul változatos karrierlehetőségek létrehozásához a térségben.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle